Måneden der gik: August

Vi har haft en hel igennem fantastisk august måned her på redaktionen. Vi har deltaget i utrolig mange spændende events i løbet af ugerne. Ikke mindst deltog vi til mange events under Fashion Week, men vi holdte også selv et meget intimt event med nogle af alle jer skønne læsere, som var til GOOD-girl event sammen med Christiane. Vi har samtidig sendt vores elskede septembermagasin til tryk. Se med her, hvor vi viser jer lidt af det, vi har lavet i løbet af august. 

LÆS OGSÅ: Endelig! Her er forsiden til det nye ChriChri Magasin!

Skodsborg Stefanel-lancering:
Vi var til lanceringsevent på Skodsborg Kurhotel, hvor en række kendte kvinder gik catwalk, for at fremvise Stefanel kollektionen, der også kan købes i den nyåbnede butik på Skodsborg Kurhotel. Vi fik den fedeste catwalk med Rikke Hørlykke, Lisbeth Østergaard, Maria Montell, Elisa Lykke, Michelle Gatting, Clara Sofie, Annemmette Voss, Mayianne Dinesen, Anna Thygesen og Cecilie Hother, som modeller. De seje kvinder havde masser af personlighed på catwalken, som stifteren af brandet elskede!

Fashion Week:
Vi havde en meget booket uge, under Copenhagen Fashion Week. Vi var med til adskillige catwalks og lækre events med spændende nyheder indenfor mode. Vi fik også spottet lidt cool streetstyle med 6 seje tøser, der forstår hvad mode går ud på 😉

Medina pressemøde:
Medina har lige lanceret en kollektion i samarbejde med Custommade, som hedder Mevation. Mevation er et projekt, hvor overskuddet går til Folkekirkens Nødhjælp. Vi blev inviteret med, og så den lækre kollektion og mødte Medina til eventet, som foregik en hyggelig aften i centrum af København.

Magnum event:
Vi var så heldige at blive inviteret til Magnum-event i Magasin, hvor vi fik lov at designe vores egen Magnum-is. Det var vildt hyggeligt og super lækkert, vi gik derfra med mætte maver og en skøn oplevelse rigere.

Singapore Airlines – 40 års jubilæum:
D. 14. August var vi til jubilæumsfest med Singapore Airlines, som serverede det lækreste morgenmad og havde den hyggeligste stemning. Her fik vi bl.a. fortalt, hvordan ideen til den flotte uniform, som Balmain står bag, opstod og den klassiske Singapore-stewardesse fortalte om, hvad der skal til for at blive Singapore-girl, og Lancôme viste os, hvordan den klassiske stweardesse-makeup bliver lagt.

IKEAxHAY:
D. 15. August tog vi til IKEAxHAY kollektion, hvor vi blev introduceret til samarbejdet mellem IKEA og HAY, hvor vi fik lækker mad, gode samtaler og prøvet en masse møbler af! Vi fik bl.a. t ekslusivt interview med stifteren af HAY, Mette Hjort Hay.GOOD-girl event:
D. 22. August holdte vi vores store GOOD-girl event på Hotel Arthur sammen med Carolina Herreras nye parfume, Good Girl. Vi udtrak 25 vindere af konkurrencen om at deltage til eventet, og folk dukkede op med julelys i øjnene og alle var bare super søde. Vores ladyboss Christiane var vært til arrangementet, og senere på aftenen trak hun 3 (4) vindere af en speciel Carolina Herrera taske, blandt de 25 vindere af konkurrencen. Vi fik lækker mad, champagne og hyggede os i taglejlighed øverst på hotellet med egen DJ. Det var en skøn aften, og vi takker alle som kom <3

5. gear pressemøde:
Før første gang nogensinde, var vi til et pressemøde i et autoværksted! Men der var en grund hertil, det var nemlig til et 5. Gear pressemøde, som er et nyt program på Kanal 5, hvor en række kendte danskeren skal ud og kører ræs i biler med en masse forhindringer undervejs. Vi fik nogle interviews med nogle af deltagerne og værten, Anders W. Berthelsen.

Be Steak:
D. 24. August var vi til aftensmad hos Be Steak, der ligger på Illum Rooftop i København. Vi bestilte alle steak, som smagte helt fantastisk! Vi snakkede og hyggede os, og stemningen på restauranten var super skøn. Det fede ved restauranten er, at man kan stå og se kokkene forberede kødet, samtidig med, at servicen virkelig var i top. Og maden er virkelig TOO DIE!

Tattoo-Lina:
Vi startede d. 24. August ud med, at få lavet tatoveringer!! Vi mødtes ude foran Miks Tattoo i København, hvor den søde tatovør Lina Ekatarina tog imod os og tegnede vores ønskede tatoveringer. Hun var helt vildt dygtig, og vi fik alle en personlig, tyndtegnet tatovering, som vi er ellevilde med. Lina er ikke bare en dygtig tatovør, hun er også helt vildt sød og snaksagelig, hvilket gjorde, at man følte sig tryg i hendes selskab, under ”nålen” 😉

Magasin tryk:
Endelig…. Endelig er det nye magasin klar! Vi har knoklet de sidste måneder med at designe og lave det nye September magasin, som udkommer d. 7. September. Vi kan ikke vente med at dele magasinet med jer alle, det er spækket med en masse interessante emner og vores drive omkring det har været helt i top, i mange, mange uger. Det var noget af en lettelse at sende det til tryk, og en helt igennem fantastisk følelse at sidde med det i hænderne <3 GLÆD JER!

Redaktionsmøde hos Christiane:
Vi tog månedens sidste redaktionsmøde hjemme hos vores skønne Lady Boss, Christiane. Her drøftede vi mange forskellige emner der omhandlede alt fra vores trykte magasin (som udkommer liiiige om lidt!) og andre redaktionelle emner, og det var en helt vildt hyggelig formiddag, hvor Christiane serverede morgenbrød, kaffe, the og crossainter 😉 Vi snakkede selvfølgelig også mere om ChriChri-TV, som lanceres her til efteråret.

Farvel til Sabina:
Vi tog, som noget af det sidste i august måned, afsked med vores dygtige praktikant, Sabina. Hun har været en del af Team ChriChri siden juni måned, og har gjort et kæmpe stykke arbejde sammen med os. Vi håber at se Sabina igen, men det er vi sikre på at vi gør. Vi ønsker hende alt mulig held og lykke med studiet og fremtiden, og takker mange gange for den store indsats <3

Vi var ydermere til bl.a. disse hyggelige events:

– Jewelry by AD
– Nunoo 9PR:
– Holm & Bertung makeup event
– Lanceringsfest for bogen ‘Kagetid’

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og