[single_post_category_name]

Måneden der gik: Juli

Vores juli måned var meget begivenhedsrig. Vi prøvede at nyde lidt af sommerens gode side, på dage hvor der heldigvis ikke regnede (hvor heldige var vi lige?) Men vi havde faktisk også de fleste arrangementer indendøre, så det var meget heldigt 😉 Læs med her, og se hvordan en juli måned hos ChriChri kan se ud:

LÆS OGSÅ: Kom med til ChriChri forkælelsesdag 2017

Vi bød velkommen til vores nye webredaktør, Cecilie, som startede d. 3. juli. Cecilie har tidligere arbejdet som redaktionssekretær hos ChriChri, men skal som webredaktør sørge for, at der kommer spændende artikler her på ChriChri, og sørge for, at vi bibeholder vores skønne samarbejde med andre virksomheder, og hun er med til at skabe kontakt med andre skribenter og samarbejdspartnere. Samtidig er hun helt vild dygtig til at skrive og er uddannet journalist, så hende er vi glade for <3


D. 5. juli var vi inviteret til lanceringsfest hos Goodiebox i samarbejde med Sephora. Vi blev præsenteret til Goodieboxen og fik serveret det lækreste sushi og drinks. Solen skinnede heldigvis på os, hvilket var perfekt da vi stod på deres tagterrasse 😉

D. 6. juli var vores søde assistenter til et hyggeligt og intimt event hos Mykita, som er et brillefirma med oprindelse fra Tyskland. Det er kvalitetsbriller, som laver de smukkeste briller vi længe har set! De var super imødekommende hos Mytika, og gode til at vise deres produkter, så vores assistent Sabina fik foretaget en synsprøve og fandt ud af, at hun skulle have briller. Derfor tog hun en drastigt beslutning, og valgte simpelthen og købe sin allerførste briller! Det smarte er, at man kan afbetale på sine briller, og det var et hit! Se lige hvor pæne hendes briller er 😉

Senere på måneden, d. 13. juli, havde vi besøg på kontoret af Copenhagen Sparkling Tea, som præsenterede te på en ny, forfriskende måde; nemlig i champagneform, som smager af te stadigvæk. Virkelig lækker oplevelse! Vi blev forkælet og var endda også så heldige at få et par flasker, som vi har nydt på kontoret og hjemme i vores stuer. Tak for besøget <3
Den sidste fredag i juli besluttede vi os for, at det var tid til en forkælelsesdag. Vi har haft en travl juli med både events, artikler til online-universet og samtidig er vi i fuld gang med næste magasin, som udkommer til september. Derfor synes vi, at vi fortjente lidt lækkert, og var på spadag på Skodsborg Kurhotel, efterfulgt af en 10 retters på Gorilla og drinks på NOHO – så lækker en dag med en masse teambuilding og intern hygge.

Andre ting, der skete i vores juli
– Vi havde d. 11. juli et spontant besøg fra London, som vi holder hemmeligt for jer, lidt endnu. Hvad vores hemmelige besøg handlede om, vil vi præsentere for jer i september 😉

– Vi tog afsked med vores dygtige journalist, Josephine, som har hjulpet os super meget med vores næste magasin. Vi er sikre på, at se hende igen en dag! Tak for det store stykke arbejde, Josephine <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide