[single_post_category_name]

Nu er der ikke længe til: ChriChriTV lige på trapperne

Okay, vi ved godt, at vi snart har teaset for det længe, men nu er der virkelig (VIRKELIG!) ikke længe til, at ChriChriTV går i luften. ChriChriTV vil nemlig blive lanceret i oktober, og vi glæder os SÅ meget til at vise jer, hvad vi har gået og puslet med det sidste års tid. Som noget helt nyt kan vi nu også løfte sløret for, at vi har lavet et nyt og ekslusivt samarbejde med YouSee.

LÆS OGSÅ: BIG News: ChriChri lancerer ChriChri TV

Du ved nok allerede, at ChriChri er i gang med at lave deres helt egen tv-kanal og nu kan vi altså også afsløre, at vi har teamet op med YouSee. For første gang i Danmark går et digitalt brand som ChriChri sammen med en tv-distributør som YouSee, for at skabe et lækkert, dansk tv-univers. Tanken er, at få alt det lækre indhold fra ChriChriTV ud til vores dejlige læsere og udover dét, så også til YouSees kunder.

Indholdet kommer meget til at læne sig op ad alt det, du i forvejen kender fra ChriChri-universet med traditionelle livsstilsprogrammer, men kanalen kommer derudover også til at indeholde programmer, som tager fat i andre aspekter af livet.

Vi knokler i øjeblikket hårdt med at producere de første programmer, som forventes klar i løbet af oktober. Du vil kunne se ChriChriTV her på ChriChri.dk, og derudover kan alle YouSees tv-kunder se ChriChriTV via deres app YouSee TV & Film eller deres tv-boks.

LÆS OGSÅ: Bye Bye Baby: Sådan opstod ideen til programmet

Hensigten med ChriChris samarbejde med YouSee er at skabe noget helt unikt indhold, og vi vil i fællesskab producere 100 danske programmer om året, som spænder mellem alt fra livsstilsprogrammer til stærke dokumentarer, som du kan streame lige når det passer dig.

Lyder det ikke bare fedt? Det synes vi! Her på siden vil vi løbende være de allerførste til at fortælle ligeså snart, der er noget nyt vedrørende ChriChriTV. Og der er god grund til at holde øje! Eksempelvis vil vi meget snart afsløre noget, der omhandler en meget populær amerikansk tv-serie 😉

Se ChriChriTV her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide