[single_post_category_name]

ChriChriTV: Programmer der skildrer livet på godt og ondt

Når ChriChriTV går i luften i løbet af oktober, er det med indhold, der viser når livet er godt, men også når livet gør ondt.

LÆS OGSÅ: Nu er der ikke længe til: ChriChriTV lige på trapperne

I løbet af oktober vil du endelig få mulighed for at se det lækre tv, som vi har kreeret specielt til jer – vores skønne følgere!

Det nye tv-univers, som ChriChriTV og YouSee står bag byder på indhold for enhver smag. Af stærke dokumentarprogrammer følger vi blandt andet 27-årige Lykke, der er ramt af kræft, og har fået at vide, at hun ikke har lang tid tilbage at leve i. Fra sin autocamper giver Lykke os et særligt indblik i alle de følelser, der rammer hende undervejs i processen.

I en anden dokumentar med noget på hjerte, følger vi en gruppe mega fantastiske kvinder fra mellemøsten, som bor i Danmark og kæmper en brav kamp for udfordre det traditionelle skønhedsideal og bryde med de fordomme, der kan følge med, når man er muslimsk kvinde i Danmark.

Det er bare en lille forsmag på, hvad for noget indhold, du kan forvente til oktober. Vi glæder os SÅ meget til at vise jer det hele, og håber, at DU vil følge med <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide