ChriChriTV: Glæd dig til disse amerikanske serier

Vi har allerede fortalt, hvor meget vi er oppe at køre ovre alt det lækre indhold, vi glæder os til at vise jer på ChriChriTV. Som noget helt nyt, kan vi nu også afsløre, at det ikke bare er danske programmer, du vil kunne se på sitet, men at du også har mulighed for at se de to anmelderroste amerikanske tv-serier Suits og The Bold Type.

LÆS OGSÅ: Nu er der ikke længe til: ChriChriTV lige på trapperne

Du kan godt finde popcornene frem og lægge dig klar på sofaen. For der er i den grad dømt tv-hygge, når ChriChriTV går i luften i løbet af oktober.

Som vi tidligere har nævnt, så er vi i fuld gang med at producere en masse fantastisk, dansk indhold selv, MEN som noget helt nyt kan vi afsløre, at du også vil kunne se sæson 6 og 7 af hitserien Suits, samt The Bold Type, som er en ny amerikansk serie fra holdet bag Pretty Little Liars.

For dem, som ikke kender Suits, så handler det om Mike Ross, som ved et uheld kommer til en jobsamtale som advokat, fordi han stikker af fra nogen, og til trods for, at han ikke har en uddannelse, ender han med at få jobbet. Herefter følger man livets gang i advokatfirmaet Specter, hvor der både bliver løst sager, foregår en masse intriger og romantik – og så er serien fyldt med lækre mænd, ej at forglemme!

The Bold Type som sagt den helt store satsning fra holdet bag den populære serie Pretty Little Liars. Den er allerede blevet godt modtaget i USA, og handler om en række unge kvinder, og er inspireret af livet på magasinet Cosmopolitans redaktion i New York.

Serierne kommer til at kunne ses på ChriChriTV hos YouSee, så for at kunne se lige netop disse serier, skal du være kunde hos YouSee.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være