[single_post_category_name]

Godt nyt til alle kaffeelskere

Her på redaktionen ryger der virkelig mange kopper kaffe indenbords i løbet ad en dag. Vi sætter stor pris på en god kop kaffe, der både vækker os om morgenen, når vi møder ind på kontoret, og er den perfekte opkvikker sent ud på eftermiddagen. 

Er du også en af dem, der laver din egen kaffe på din Nespresso®, så kender du nok alt til frustrationen over at løbe tør for kapsler. Men nu har vi en god nyhed til alle jer, der er trætte af at skulle bestille kapsler hjem eller at skulle i specialforretninger. For de nye aluminiumskapsler fra L’OR er de første kapsler, som kan købes i landets supermarkeder! Sådan!

Og det er gode nyheder til dig, der elsker kaffe, for det gør, at du får nemmere ved at få kvalitetskaffe – når som helst! Her på redaktionen er kaffen blevet testet, så tro os, når vi siger, at det VIRKELIG er god kaffe. Mmmmh <3 L’OR’s kapsler er lavet i aluminium, som gør, at kaffens aromaer bedst bevares. Derudover er alle espressoblandingerne fremstillet af 100 procent UTZ-certificerede kaffebønner, og hvis du ikke lige ved, hvad det betyder, så vil det sige, at kaffen er dyrket og høstet på en bæredygtig måde, hvor der både er blevet taget hensyn til kaffebønderne samt miljøet. Mega like!

Du kan få syv forskellige varianter, når du handler kapslerne i henholdsvis supermarkedet. Så du er dækket ind, uanset om du er til en mild og blid kop kaffe eller til en, der er stærk og kraftig – På redaktionen har vi fx forskellige præferencer, hvor nogle elsker den cremede Splendente er andre mere til den intense Ristretto.

Hvis du derimod alligevel foretrækker at foretage dine kaffeindkøb derhjemme bag skærmen, så kan du købe de syv varianter hos Elgiganten, Kaffekapslen.dk, Kaffekongen.dk eller kaffedeal.dk. På L’OR’s egen hjemmeside kan du gå all in og vælge mellem hele 19 varianter! 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide