Skab gode oplevelser med dine veninder

Facts

5 gode grunde til at se Jysk Vin Play

1. Jysk Vin Play er skabt af vaskeægte vinentusiaster

2. Du får serveret viden om vin på en uformel og inspirerende måde

3. Du kan være vinnørd eller vinnovice – der er programmer for enhver smag

4. Alle programmer kan nydes ganske gratis

5. På Jysk Vins facebookside kan du følge med i, hvad der bliver sendt og kommentere indholdet. På den måde kan du få medindflydelse på fremtidigt indhold. Du kan også følge dem på Instagram HER

Se med på Jyskvinplay.dk.

Ville du nogle gange ønske, at du kunne fortælle lidt mere om den vin, du byder dine gæster på, end hvad, der lige står på etiketten? Så er den nye online tv-kanal Jysk Vin Play din ven i nød.

Helt ærligt, hvor meget ved du så egentlig om vin? Måske er du typen, der (ligesom os) har hørt rygter, som at billige vin giver mere hovedpine? At du helst skal købe vin fra bestemte lande? Eller at der er særlige årgange, du skal holde dig fra? Der findes mange rygter og myter omkring vin, og nogle gange ville det måske være meget rart at bakke sin viden op med fakta, ikke?

Men faktisk behøver du ikke at tage timelange kurser på en vingård for at blive klogere på vin, og det er her, at Jysk Vin kommer ind i billedet med deres nye online tv-kanal Jysk Vin Play. Her kan du gå på opdagelse i et univers af forskellige programmer, der varer 1 til 30 minutter, og som alle på den ene eller anden måde tager udgangspunkt i den store verden af vin.

Programmerne er ikke bare velproducerede, men du lærer tilmed en masse nye ting om vin, så du rent faktisk har styr på, hvad du serverer for dine veninder, når du inviterer på hyggeaften med mad og vin, og hvad du skal vælge til din mad, når du er ude at spise. 

Af programmer tilbyder Jysk Vin Play ‘Jagten på maden til vinen’, ‘Tips og tricks om vin’ og vores egen favorit: Talkshowet ‘Vinus – et vinunivers for kvinder’, som kun er for kvinder. Her inviterer den seje, kvindelige sommelier Cecilia Martinez Søndergaard, en række gæster til at snakke om alle mulige emner, der har en form for relation til vin.

Der bliver blandt andet diskuteret forskellen på mænd og kvinders vin-vaner, og hvordan vin og sund livsstil godt kan gå hånd i hånd (Ja tak!). Ifølge Cecilia Martinez Søndergaard ER vinbranchen nemlig en mandeverden, og med programmet håber hun, at man kan give kvinderne noget power, når det kommer til vin.

Så fyld glasset op og bliv klogere på vin lige HER.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet