Kom med til lanceringen af Kagetid

Der var i den grad ikke sparet på noget til lanceringen af den nyeste bagebog fra ChriChri Journal ‘Kagetid’. 

LÆS OGSÅ: Juhuu.. Nu kan du købe Kagetid!

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at vi var i (kage)himlen til lanceringen af ChriChri Journal’s nye bog ‘Kagetid’, som Liv Martine og Simone Thorup Eriksen står bag. Der var disket op med forskellige kager fra bogen, som bl.a. isvaffellagkage med saltkaramelbund, hjemmelavede donuts og et børnevenligt område, hvor man selv kunne kreere sine egne, personlige cupcakes. 

For ligesom lanceringen var børnevenlig, er Kagetid det også. Den er nemlig fyldt med ambitiøse, men også pædagogiske opskrifter, så både børn og voksne kan være med i bageprocessen. Og vi mener det virkelig, når vi siger, at bogen indeholder nogle af de mest lækre kageopskrifter, vi nogensinde har set, så der var virkelig noget at fejre!

Lanceringen foregik i Grønnegade i København, og lejligheden var proppet med mennesker, der kom for at ønske de to damer og ChriChri Journal tillykke med den fine bog, og der var både mulighed for at købe bogen eller noget af det super fede merchandise, som Liv og Simone har designet i fællesskab. 

Kender du en bageglad person, som ville blive glad for bogen, eller har du selv lyst til at få bogen hjem til din kogebogssamling? Så kan den købes lige HER <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være