[single_post_category_name]

ChriChriTV: Den store lanceringsfest

Hvis du ikke allerede ved det, så er ChriChriTV i luften! Det fejrede vi med et brag i går!

LÆS OGSÅ: ChriChriTV: Ventetiden er forbi!

Vi skal lige love for, at der var grund til fejring i går. Endelig kunne vi afsløre over for ALLE, hvad vi har knoklet med det seneste års tid. Nemlig vores helt nye baby – ChriChriTV!!I den forbindelse havde vi inviteret alle involverede, samarbejdspartnere og venner af huset til lanceringsfest hos Galleri Poulsen i Kødbyen. Her kunne folk blandt andet se de flotte stillbilleder fra programmerne, som var blevet hængt op i galleriet. Og vi skulle lige hilse at sige, at der var fyldt hus, og vi er SÅ mega glade for, at der var så mange, der ville komme og fejre det hele med os!

I dagens anledning havde vi desuden byttet champagnen ud med lækre drinks fra Nohrlund og danskvand fra San Pellegrino, ligesom kanapeerne var byttet ud med go’e gammeldaws hotdogs fra Johns Hotdog Deli i Kødbyen og NoCrap Gourmet Popcorn – For ja, man skulle jo nødig gå hen og blive forudsigelig 😉

Klokken lidt i seks fik vores Lady Boss råbt lokalet op og bød velkommen, og der blev talt ned til ChriChriTV gik live klokken 18.00. Det gav helt et sug i maven med så mange, der talte ned sammen, og det var virkelig surrealistisk at se sit arbejde ’gå live’ på den måde – men så skønt!

Bagefter blev der ellers minglet til den helt store guldmedalje, mens den smukke DJ (og model… og tv-vært!) Emilie Lilja spillede al vores yndlingsmusik, lappede vi drinks i os og nød de smukke billeder.

Afslutningsvis var der goodiebags til alle med det nyeste ChriChri Magasin, lækkerier fra Clarins, Ecooking og Hotel Chocolat.


Vi synes selv, at aftenen var en stor succes – og vi vil gerne takke ALLE, der har været involverede og ikke mindst alle jer, som bakker op om det her!

NU er der vist ikke andet at sige end: Hop ind på ChriChriTV.dk og se, hvad det er, vi går og er så oppe at køre over for tiden!!! Vi håber, I kan lide det, og hvis du er nysgerrig så kan du fra 1. november se meget mere på YouSee, hvis du er YouSee-kunde <3

LÆS OGSÅ: ChriChriTV: Bonjour Paris: De lokales guide til byernes by

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide