ChriChri Journal udgiver bog i Norge

Som du måske ved, så er ChriChri en virksomhed, der er konstant under udvikling. Først var der web, så kom ChriChri Magasinet, så ChriChri Journal og nu snart ChriChri-TV. Men inden vi når til den store lancering af ChriChri-TV, går vi lige nu og har optur over, at en af bøgerne fra ChriChri Journal for første gang er blevet oversat og udgivet i udlandet. Juhuuu!

LÆS OGSÅ: Juhuu.. Nu kan du købe Kagetid!

Den 11. september udkom ’Din barndom’, som Simone Thorup Eriksen står bag, i Norge.  Det er første, men forhåbentlig ikke sidste gang, at en af ChriChri Journal’s bøger bliver oversat og udgivet i et andet land, så det er vi ret meget oppe at køre over!

Den norske udgave, kommer i tre forskellige udgaver med tre forskellige forsider, og så hedder den ’Mine første år’, men har det samme indhold, som det vi kender fra den danske udgave.

Bogen gør det nemt for småbørnsforældre at skrive om barnets første år og er både hyggelig at udfylde, samt sjov at tage frem, når børnene bliver ældre.

Du kan købe den danske udgave af ’Din barndom’ lige HER.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt