Gå ikke glip af Italian Dining Week 2017

Indeholder reklame, da vi var inviteret.

Er du en mad-elsker som os? Så venter der en skøn uge i næste uge med en masse lækre smagsoplevelser, når Italian Dining Week afholdes.

LÆS OGSÅ: Luksus blondie med blomme og marcipan

Vi var så heldige, at vi i løbet af ugen, fik lov til at prøvesmage lidt på godterne i de absolut fedeste omgivelser hos PARC FERMÉ – Ferrari & Lamborghini, og derfor kan vi allerede nu varmt anbefale at prøve dette sted af.

Omringet af de fedeste biler og en rå duft af benzin, nød vi en lækker 3 retters menu med bl.a. italiensk tapas, kylling indbagt i parmaskinke, gnocchi og den lækreste panna cotta, og du har mulighed for at få den samme lækre madoplevelse i den kommende uge! Så overvejer du at forkæle din kæreste, mand eller veninde i næste uge? Så er vi næsten sikre på, at der vil være ekstra point for den fede location 😉 Selv vi var helt solgt!

Udover PARC FERMÉ, så findes der mange andre lækre restauranter, som du og dine nærmeste kan prøve af i næste uge til Italian Dining Week. Du kan se alle stederne og købe din billet HER. Bon appetit.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet