[single_post_category_name]

Gå ikke glip af Italian Dining Week 2017

Indeholder reklame, da vi var inviteret.

Er du en mad-elsker som os? Så venter der en skøn uge i næste uge med en masse lækre smagsoplevelser, når Italian Dining Week afholdes.

LÆS OGSÅ: Luksus blondie med blomme og marcipan

Vi var så heldige, at vi i løbet af ugen, fik lov til at prøvesmage lidt på godterne i de absolut fedeste omgivelser hos PARC FERMÉ – Ferrari & Lamborghini, og derfor kan vi allerede nu varmt anbefale at prøve dette sted af.

Omringet af de fedeste biler og en rå duft af benzin, nød vi en lækker 3 retters menu med bl.a. italiensk tapas, kylling indbagt i parmaskinke, gnocchi og den lækreste panna cotta, og du har mulighed for at få den samme lækre madoplevelse i den kommende uge! Så overvejer du at forkæle din kæreste, mand eller veninde i næste uge? Så er vi næsten sikre på, at der vil være ekstra point for den fede location 😉 Selv vi var helt solgt!

Udover PARC FERMÉ, så findes der mange andre lækre restauranter, som du og dine nærmeste kan prøve af i næste uge til Italian Dining Week. Du kan se alle stederne og købe din billet HER. Bon appetit.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide