[single_post_category_name]

Måneden der gik: Oktober

Oktober har været crazeeey for Team ChriChri! Det største har helt sikkert været, at vi endelig er gået i luften med ChriChriTV. Jubiii! Men derudover har oktober været spækket med pressedage og ture til udlandet, men alt det kan du læse mere om her 😉

LÆS OGSÅ: ChriChriTV: Den store lanceringsfest

Lancering af ChriChriTV
Blandt mange gode ting, var lanceringen af ChriChriTV dog månedens højdepunkt! Endelig kunne vi præsentere omverden for alt det hårde arbejde, vi har lagt liv og sjæl i de sidste mange måneder. Helt præcist gik ChriChriTV i luften torsdag den 26. oktober, og du kan lige nu se de første afsnit af otte programserier på hjemmesiden. Vil du se alle afsnit foregår det hos YouSee!

I Saint Tropez med Clarins
Vi har været på den lækreste tur til Saint Tropez med Clarins, hvor vi så på spændende nyheder for 2018 og blev kampforkælede. Vi glæder os til at dele nogle helt fænomenale makeup-nyheder med jer snart!


Hyggelige pressedage
Oktober har budt på en maaaasse hyggelige pressedage, hvor vi har fået præsenteret de flotteste kollektioner og lækreste brands. Vi har været til pressedage hos DAY Birger et Mikkelsen, Costummade, BlitzPR, PR1, Presskontaktarne, Starklint PR, AgencyV, SpaltPR, 9 PR, Mildh, Holm&Bertung, Migliorini, Connect Communication og Meraki. Det har godt nok krævet, at vi har skulle løbe lidt stærkt for at nå det hele, men det har bestemt været det værd.


Møde med Doutzen Kroes
Vi var så heldige at komme helt tæt på den smukke model, Doutzen Kroes, i forbindelse med den nyeste lancering af hendes samarbejde med Hunkemöller i Amsterdam. Det var et fantastisk arrangement, og vi er helt vilde med den nye kollektion.

Udgivelse af ‘Simones Juleklip’ med Simone Thorup
I samarbejde med dygtige Simone Thorup har ChriChri Journal udgivet ‘Simones juleklip’ med nostalgiske, nuttede og kønne klip til både træet, julekortet eller døren. Bogen er for hele familien og både store og små kan være med. 
Fået ordnet hår og lagt makeup
I forbindelse med, at mærket Dyson har sin egen blowdry-bar i Magasin Du Nord var vi blevet inviteret forbi for at prøve det af og få stylet vores hår af frisør Joekim Davie Lenny Nielsen. Udover det har vi også været en tur forbi MAC-butikken i Købmagerstræde, hvor vi fik lagt en smuk makeup af makeup-artisten Massimo Mazzotta Møller med de lækreste nyheder fra MAC.


I oktober har vi desuden…:

… Mødt skaberen af makeup-mærket Nudestix

… Været en tur i Stockholm for at teste vores viljestyrke af

… Til Oplev Paris-arrangement hos det franske rejseselskab Atout France

… Lækker italiensk middag i forbindelse med Copenhagen Italian Dining Week

… Fået serveret smækre popcorn hos NoCrap Gourmet Popcorn

… Et skønt spaophold på Falkenberg Strandbad i Sverige <3

… Været til hyggelig morgen hos Lene Bjerre

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide