Julebogen, du ikke må snyde dig selv for

Der er ikke andet end et par uger til, at kalenderen siger den 1. December, og hvis du er ligeså store juleelskere som os, har du nok også svært ved at skjule din begejstring over julebag, julehygge og juleklip.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaard: Om kærlighed, prioriteringer og livets største gave

Hvis det er dig, så må du endelig ikke snyde dig selv for Simone Thorup Eriksens nye bog ’Simones Juleklip’, som er skrevet i samarbejde med ChriChri Journal. Her viser Simone os, hvordan man laver de mest nostalgiske, nuttede og kønne klip til træet, julekortet eller døren, og du får mulighed for at lave julepynt, der kan holde i mange år frem. Ligesom den giver anledning til lidt familiehygge, da den er for både store og små.

Simone guider blandt andet til, hvordan du laver en sprælleræv med glorie til juletræet, yndige fuglebordkort til julebordet, kærlighedsbjørnen og meget andet. Og vigtigst af alt, så er den fyldt med skabeloner, som du kan tage frem år efter år.

Så er du en DIY-elsker som os, må du endelig ikke snyde dig selv for årets julebog fra Simone Thorup Eriksen. Bogen kan købes lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være