[single_post_category_name]

Måneden der gik: November

November har budt på en masse skønne events og pressedage, hvor vi både har kigget på mode, skønhed og meget andet. Det har i sandhed været en dejlig måned, og vi er så klar til alt, hvad december bringer nu. 

LÆS OGSÅ: Julebogen, du ikke må snyde dig selv for

Smuk og naturlig hud
I starten af måneden var vi i Magasin og få lagt makeup af Clint Dowdell, der er skaberen af det skønne mineralmakeup-mærke Nude By Nature. Han viste os, hvordan man fik skøn og smuk hud.

Spektakulær oplevelse med Philips
Vi var også så heldige at blive inviteret til Amsterdam, hvor vi fik lov til at deltage i lanceringen af den nye Philips OLED fladskærm, som blev vist frem ved en middag med de smukkeste farveoplevelser.

Åbning af Copenhagen Food Hall
November bød også på åbningen af Københavns nye madmarked, hvor vi smagte på alle de lækre madsteder, man kan finde derinde.

Lidt for mændende
Også vores kærester var så heldige at få lov til at komme med hos Henri, hvor de blev forkælet med Bulleit-bourbon og en grooming, mens vi fik julegaveidéer til ham i form af det nye Bulleit x Henri groomingkit til manden med skæg <3 

Tykkere og sundere hår
En meget regnfuld morgen nød vi morgenmad hos Nioxin, som blandt andet laver shampoo, conditioner og serum til håret, der får det til at blive tykkere.

ASOS SS 18
Vi var til præsentation af Asos forårskollektioner i de lækreste lokaler, hvor vi blev budt på lidt til ganen og så de smukke nyheder.

10 års jubilæum for Daisy
Til fejring af Marc Jacobs’ “Daisy”-parfume, som i år kan fejre 10 års jubilæum. Her blev vi forkælet med den lækreste brunch og fik også set den smukke limited-edition af den skønne parfume.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide