Året der gik hos ChriChri

År 2017 lakker mod enden, og det betyder, at vi hopper ind i et helt nyt år, som med sikkerhed byder på et hav af spændende oplevelser! 2017 har uden tvivl været et mindeværdigt år, hvor vi som noget af det største kunne lancere ChriChriTV. Men det var ikke det eneste, og derfor har vi samlet årets højdepunkter nedenfor. Rigtig godt nytår! <3

LÆS OGSÅ: 2018 – lad drømmen udfolde sig!

Lancering af ChriChriTV
Som sagt var et af årets største højdepunkter, da vi kunne lancere ChriChriTV. Efter lang tids forberedelse var det en fornøjelse at kunne fejre dette spændende tiltag med vores nærmeste venner, bekendte, samarbejdspartnere mm. Vi har været så glade for den gode måde, I har taget imod vores nye projekt på, og derfor glæder vi os til hvad 2018 byder på.

Nyt kontor
Langt om længe kunne vi finde os til rette i de skønneste lokaler i indre by – denne gang vores helt eget sted. I starten af december flyttede vi nemlig kontor, hvilket vil sige, at vi nu er til at finde på Sankt Peders Stræde 39, stuen. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen i løbet af det nye år.

Boglanceringer
ChriChri Journal kunne også fejre hele 2 nye udgivelser i året 2017: Kagetid og Simones Juleklip. Kreativiteten vil ingen ende tage, og vi er så stolte over at kunne repræsentere så dygtige mennesker, med hver sit budskab. Vi er slet ikke i tvivl om, at Pelle Hvenegaards bog ’Kære Zoe Ukhona’ bliver et kæmpe hit, så hvis du vil sikre dig et eksemplar, så kan du forudbestille den lige her.

Nyt team
Der er sket meget i det lille ’hjem’. I løbet af året skulle vi blandt andet give slip på vores kære art director Maria, som tog et sejt skridt, og flyttede til Kina med kæresten. Rollen som art director blev i stedet overtaget af vores daværende art director assistent Anne Sophie, som vi havde været en del af ChriChri teamet i et år. Derudover skulle vi også sige farvel til vores redaktionschef Rikke, som søgte nye udfordringer. I stedet fik vi et glædeligt gensyn med Cecilie, som du er webredaktør hos os, og som vi nyder at have her.

Good Girl event med jer
Er der noget vi elsker, så er det arrangementer med jer. Derfor var det en glæde for os, da vi kunne invitere jer til Good Girl event på Hotel Kong Arthur. Vi glæder os allerede til det nye år, hvor der venter endnu et spændende arrangement.

Herfra ønsker vi jer den bedste aften, og så ses vi i det nye år <3 

xxx

Team ChriChri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive