Fifty Shades – Fri: Her er jeres hemmeligheder

Hemmeligheder – oh how we all have them! Det kan både være pirrende, hvis man har hemmeligheder sammen på den lidt frække måde, som Anastasia og Christian Grey har det i Fifty Shades-universet, og det kan være ved at æde dig op indvendigt, hvis din hemmelighed er stor nok. Som optakt til premieren på den 3. Fifty Shades-film ‘Fifty Shades – Fri’ har vi bedt jer læsere om at dele jeres dybeste hemmeligheder med os, og forhåbentlig giver det en lidt mere fri og lettende følelse bare at få det ud. Vi håber i hvert fald, at det har været med til at sætte dig lidt fri. Her er der 30 store og små hemmeligheder, som nogle af vores læsere går og gemmer på. 


Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet