[single_post_category_name]

Vi anbefaler: Unikke rejsedestinationer væk fra masseturismen

ANNONCE for Eliza Was Here

Nogle gange har man bare lyst til at tage på en ferie, hvor man kan være lidt i fred. Langt væk fra andre turister, og hvor man kan komme helt tæt på lokalsamfundet. Men hvis du ligesom os synes, at det kan være uoverskueligt at sætte sig ind i, hvor man skal bo og hvordan man kommer derhen, hvis det ikke skal være den samme lette destination, som alle andre også tager til, så kan vi kun råde dig til at tjekke elizawashere.dk ud.

LÆS OGSÅ: Redaktionens drømmedestinationer

Her er forarbejdet gjort for dig, og Eliza har personligt selv besøgt alle destinationerne for at sikre sig, at alt er lige efter bogen. Her snakker vi altså om autentiske landhuse, lækre villaer med privat pool eller uspolerede naturområder, hvor du fra din altan kan nyde en smuk solnedgang. Det kan man vist ikke klage over, vel?

Udover at have fundet de lækreste steder i Middelhavsområdet, får du en pakkeløsning, der både inkluderer fly, ophold og lejebil, så du behøver altså kun at koncentrere dig om, hvad der skal i kufferten (og det kan altså være hårdt nok i sig selv ;-))

Vi har her fundet et par destinationer på hjemmesiden, som virkelig (altså VIRKELIG!) giver os lyst til at trække stikket, pakke kufferten og tage afsted – ASAP!

Aresti Villas, Zakynthos, Grækenland

Quinta do Tagus Village, Costa de Lisboa, Portugal
Eveleos Country House, Cypern
Finca las Longueras, Gran Canaria, Spanien
Villagio Magnolia, Lefkas, Grækenland
Seriøst, hvor lækkert ser det lige ud?! Du har desuden også mulighed for at vælge mellem forskellige temaer, hvis du eksempelvis skal på bryllupsrejse, have børn med eller vil have en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide