Life&Beyond

 ChriChri x Fifty Shades – Fri: En fantastisk girls night out

 ChriChri x Fifty Shades - Fri: En fantastisk girls night out

Onsdag den 7. februar afholdt ChriChri den ultimative girls night out, hvor vi inviterede vores skønne læsere til forpremieren på den nye Fifty Shades-film – Fifty Shades – Fri. Der var skruet op for den lumre stemning, og vi gik alle sammen hjem helt høje på den stemning, der var i salen.

LÆS OGSÅ: ChriChri x Fifty Shades event: Se billederne af jer her!

Den 7. februar havde vi inviteret over 100 af vores skønne læsere en tur i biografen for at savle over lækre Christian Grey. Inden eventet tog vi alle sammen en tur på restaurant VÄKST, hvor vi fik den lækreste mad og der blev generelt sørget SÅ godt for os (ja, der røg da også lige et par glas vin indenbords – i den her anledning må man godt! ;-))
Foto: Roba Al-SharkawiMætte og i godt humør gik turen over til Palads-biografen, hvor der ventede os et overdådigt arrangement med rød løber, halvnøgne mænd, bobler og kanapéer – excuse me, did we just die and went to heaven?! Vi fik hilst på vores skønne læsere, sukket lidt over de bare mænd, taget en masse billeder (of course!) og blev varmet op til aftenens klimaks – FILMEN.Foto: Krestine HavemannFoto: Roba Al-SharkawiJa, det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi VIRKELIG har glædet os til denne aften, og til endelig at se filmen, for som du nok har lagt mærke til, har vi længe varmet op til den store begivenhed!Foto: Krestine HavemannFoto: Krestine HavemannKlokken 21.30 blev vi alle vist ind i salen, hvor vores Lady Boss Christiane bød alle velkommen, og vi kunne læne os tilbage og nyde filmen.
Foto: Krestine HavemannSom vi havde forventet var filmen spækket med romantik, drama og selvfølgelig en masse hede scener – yes please! Vi gik alle sammen derfra helt høje på en fantastisk aften med en lækker goodie bag.

Vi skylder jer alle en stor tak for at tilbringe aftenen med os, og vi glæder os allerede til næste gang, der står filmhygge på menuen!
Foto: Krestine HavemannHar du ikke allerede set Fifty Shades – Fri, så går den lige nu i alle landets biografen og er selvfølgelig oplagt at se til Valentine’s Day på onsdag.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *