[single_post_category_name]

ChriChri x Fifty Shades event: Se billederne af jer her!

Vi er helt oppe og køre over, hvor fantastisk aften vi havde i går med jer, vores skønne læsere. Aftenen var fyldt med lækre mænd og kvinder, lidt godt til ganen, en saftig stemning, og ej at forglemme vores alles Christian Grey! Yuuuummi <3 

LÆS OGSÅ: Hollywood-parrene vi elsker!

Nedenfor kan du se fantastiske billeder fra aftenen, og så kan du glæde dig til endnu flere i morgen.

xxx Team ChriChri

Foto: Krestine HavemannFoto: Krestine HavemannFoto: Krestine HavemannFoto: Krestine HavemannFoto: Krestine HavemannFoto: Krestine HavemannFoto: Krestine HavemannFoto: Krestine HavemannFoto: Krestine Havemann

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide