Parfumerne, der gør jer til det ultimative power couple

”Nothing in the world smells as good as the person you love” – Nej, men man kan nu godt hjælpe det lidt på vej 😉

Hvis du spørger os, er der INTET som en god duft. Inden vi skal til et særligt event eller en night out på redaktionen, skal vi altid liiiige have et sprøjt af en af de parfumer, som vi har stående på kontoret. For det kan godt være, at vi ikke kan nå et bad og at lægge en helt ny makeup, men i det mindste dufter vi altid fresh.

LÆS OGSÅ: De største hårtrends i 2018

Lige for tiden har vi især én favorit, som vi slås om at bruge, nemlig Coach Floral. En sødlig duft, som får tankerne hen på solskin og sommer – det kan vi jo godt bruge lidt af her i den kolde periode af året. Duften er inspireret af terosen, som er Coach’s signaturnote, derudover er det ingredienser som Citrus Coeur, sprudlende rosenpeber og ananassorbet, samt sambac-jasmin og gardenia, som tilsammen giver parfumen den søde og sommerlige duft, hvor noter af krystalmusk, cremet træ og indonesisk patchouli-essens, giver den lidt mere dybde. I tråd med Coach’s stilede univers kommer den i den fineste ovale flakon, som er en hyldest til de ikoniske Coach-koder.

Modehuset Coach blev grundlagt i New York helt tilbage i 1941, og er i dag et af de førende designhuse indenfor luksusaccessories og livsstilskollektioner, som kendisser som Selena Gomez, Hailey Baldwin og Kate Moss sværger til. 

And we get the hype! For Coach er kendt for at forene exceptionelle læder- og andre materialer med håndværksmæssig kunnen og et innovativt design. 

Hele Coach’s ånd stråler også igennem i parfumen, hvor man har ladet sig inspirere af de karakteristiske teroser, som ses på mærkets lædertasker og accessories. 

Som kampagnemodel har man valgt den smukke skuespillerinde Chloë Grace Moretz, som tidligere har indgået i flere af Coach’s kampagner, blandt andet Coach EDP og EDT, der blev lanceret i august 2017 og som endte med at blive en kæmpe succes. Grunden til, at valget er faldet på netop Chloë er, at hun personificerer Coach-kvindens sorgløse, uafhængige sind. I selve kampagnen ser man Chloë Moretz på en mark fuld af vilde blomster på en varm sommerdag, mens hun iklædt den smukkeste blomsterkjole og bærer både taske og smykker med terosen, som er omdrejningspunktet i parfumen. Det er virkelig svært ikke at drømme sig ind i det romantiske og laid back-univers. 

Udover at det føles skønt at dufte godt, så er det the next best thing (okay, måske er det faktisk endnu bedre),  når ens kæreste eller mand dufter godt. Seriøst – man kan jo blive helt nyforelsket, når han lige kommet ud fra badet og har taget parfume på, right?! Mmmh…

Og så er det jo perfekt, at Coach også har lavet en herreparfume til manden i dit liv, nemlig Coach MAN, som er en lækker maskulin duft, med duftnoter af sprød og sprudlende grøn nashi, krydret strejf af kardemomme og ruskind. 

Sammen kan I jo være det perfekte Coach-couple, der emmer af god stil og dufter som en drøm.  

Coach MAN, 60 ml., 410 kr. hos Magasin


Coach Floral EDP, 50 ml., 495 kr. hos Magasin

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være