[single_post_category_name]

Måneden der gik: Februar

Februar har været en vild måned med både pressedage og events, hvor det især har drejet sig om cremer, nu hvor mange døjer med vintertør hud. Herudover har vi besøgt nogle skønne spisesteder, og vigtigst af alt holdt vi Fifty Shades læserevent, som var helt fantastisk! Vi er spændte på at se, hvad marts har at byde på.

LÆS OGSÅ: ChriChri x Fifty Shades – Fri: En fantastisk girls night out

ChriChri x Fifty Shades

Vi kan simpelthen ikke få armene ned over, hvor fedt det var at holde girls night out d. 7/2 med jer – vores dejlige læsere. Aftenen forløb forrygende med lækre mænd, bobler, fed stemning og en god filmoplevelse. Vi takker endnu engang for en fabulous aften!

Foto: Roba Al-SharkawiPre-event dinner på VÄKST

Inden Fifty Shades eventet var redaktionen et smut på restaurant VÄKST, hvor vi virkelig blev vartet op med lækker mad og vin. Det var så godt.

Idéudviklingsmøde og Rituals event

Vi startede måneden ud med at stort idéudviklingsmøde, hvor vi planlagde en masse spændende content for 2018. Her fik vi den lækreste frokost fra Couloir no. 35. Herudover har vi også været til lanceringen af produkterne fra Rituals nye serie ”Namaste”, hvor vi fik lov at høre om og røre ved de dejlige cremer, olier og serummer. I kan godt glæde jer!

FOOD CLUB

I februar var vi også et smut forbi Madklubbens nye koncept: FOOD CLUB. Her stod den på buffet med de lækreste retter, drikke ad libitum og selvfølgelig softice med sprøde toppings til dessert. Mums!

Foto: Roba Al-SharkawiChriChripigen fotoshoot

Der arbejdes på højtryk på næste ChriChri magasin, og i den forbindelse har vi holdt ChriChri-pigen fotoskydning. Her var de dejligste damer med i studiet til en sjov og hektisk dag med gang i den, billederne er blevet SÅ flotte.

Foto: Roba Al-SharkawiMagasinforside fotoshoot

Sidst på måneden har vi haft fotoskydning af næste magasinforside. Her var der lidt mere ro på settet med bosslady Christiane i fokus. Vi glæder os så meget til at vise jer det fantastiske resultat!

LÆS OGSÅ: Året der gik hos ChriChri

Det har vi også lavet:

Dr. Murad event – Vi tilbragte en aften et par timer i hudens og kroppens ånd; til Dr. Murad eventet var der fokus på velvære, body mind & soul. Vi fik et smugkig på de nye spændende produkter, som i kan se frem til at finde på markedet inde for nærmeste fremtid.

Ben & Jerry’s 40 års jubilæum – Vi fik lov at prøvesmage den nye Birthday Cake edition fra Ben & Jerry’s, yum!

Davines event – En formiddag i hårets navn, hvor vi fik set på nogle lækre hårkure og hørt mere om Davines vision om sustainable beauty.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide