Nu kan du købe ’Min Hest’!

Artiklen indeholder reklamelinks

SÅ er der godt nyt til alle hesteglade piger og drenge – og dem der kender én, der har et særligt forhold til sin hest. For i dag udkommer den nye bog fra ChriChri Journal, nemlig ’Min Hest’, som den professionelle rytter Tina Lund står bag i samarbejde med vores yndlingsillustrator Simone Thorup Eriksen.

LÆS OGSÅ: Endelig! Se forsiden til vores nye magasin her!

Begge damer har tilfælles at have brugt det meste af deres barndom i stalden, og den fælles kærlighed til heste, har fået dem til at gå sammen om at skabe en slags ’venindebog’, hvor man kan dokumentere sin hverdag med en helt særlig pony.

Du får mulighed for at dokumentere personlige rekorder og præmier, have alle dine hesteminder samlet et sted, og lære at lave særlige hestebolcher, som du kan have med i stalden samt meget, meget mere.

Køb ’Min Hest’ af Tina Lund og Simone Thorup Eriksen her.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt