[single_post_category_name]

Kom med ChriChri til Paris & løb

Løbeturen er ikke altid det, der frister allermest. Måske er det for koldt, det regner, eller også er lysten der på ingen måde. Men rammer du en af de dage, hvor lysten er der, solen skinner (måske) – faktisk er det bare det perfekte tidspunkt, så er der god grund til at gribe den lyst. 

LÆS OGSÅ: Hvorfor nogle sveder mere end andre

I februar var vores Art Director Anne Sophie, sammen med 15 repræsentanter fra andre lande i Paris til event i samarbejde med sportsmærket Saucony. Løb var lige netop omdrejningspunktet, og her var formålet at skulle løbe sammen, men på hver sin måde. 

No one makes you do it. No one cares if you don’t. You decide. To try something. To be something. To shake something up. It’s your world. How you run. It is up to you. #runyourworldparis

Dette er budskabet fra Sauconys fede kampagne, og vi kan kun støtte op om de sigende ord!

Nedenfor kan du komme med en tur til Paris, læse om turen og se vores favorit træningssko fra Saucony. 

Dag 1. i Paris
Den første dag i Paris bød på lækker frokost (energi skal der jo til). Herefter gik turen til parken Parc Des Buttes-chaumont, hvor vi blandt andet lavede forskellige opvarmningsøvelser, efterfulgt af en skøn løbetur. 

Foto: Kevin Jordan O'SheaFoto: Kevin Jordan O'SheaFoto: Kevin Jordan O'Shea

Dag 2. i Paris
Andendagen i Paris bød på HIIT-træning (Høj Intensiv Interval Træning) i de rå lokaler hos Cluster Sports Club. Opvarmningen bestod af skiftevis planke og roning, som uden tvivl gjorde, at vi fik varmen.

Foto: Kevin Jordan O'Shea

Efter opvarmningen skulle vi i gang med dagens workout som ses nedenfor.. Og ja, du ser rigtigt, ‘Plurpee’. Den havde vi ikke hørt før Det betød egentlige bare, at man var to sammen, hvor den ene skulle ligge i planke og den anden lavede burpees. Workouten var super fed, og fik sveden frem på panden. Så kunne du tænke dig at prøve den? Så kan vi varmt anbefale den. 

Shop skoene, vi trænede i

Triumph ISO 4, 1.600 kr. // Freedom ISO, 1.600 kr. // Hurricane ISO 4, 1.600 kr.

Du kan se nærmere på hele kampagnen her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide