Godt nyt, til dig der elsker kage

Hvem elsker ikke en god lagkage? Det gør vi i hvert fald 😉 Derfor er vi ret så glade for, at kunne dele en helt fantastisk nyhed med jer! I samarbejde med ChriChri Journal, udgiver Annemette Voss nemlig den LÆKRESTE lagkagebog!!

LÆS OGSÅ: Nu kan du købe ’Min Hest’!

Skønne Annemette Voss var med i Den store bagedyst i 2013, og har siden da vist sin kærlighed til kager og mad igennem et hav af lækre opskrifter – og som det nyeste Lagkagebogen.

Med Lagkagebogen, giver Annemette dig mulighed for at lave de fineste lagkager, blandt andet ved hjælp af step by step-fotos og enkle forklaringer. Så hvis du elsker at være kreativ, og vil kaste dig ud i smukke lagkager der vil tage dine gæster med storm, så er Lagkagebogen lige noget for dig. 

Lagkagebogen udkommer den 5. april, men du kan allerede forudbestille den her <3

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet