[single_post_category_name]

Godt nyt, til dig der elsker kage

Hvem elsker ikke en god lagkage? Det gør vi i hvert fald 😉 Derfor er vi ret så glade for, at kunne dele en helt fantastisk nyhed med jer! I samarbejde med ChriChri Journal, udgiver Annemette Voss nemlig den LÆKRESTE lagkagebog!!

LÆS OGSÅ: Nu kan du købe ’Min Hest’!

Skønne Annemette Voss var med i Den store bagedyst i 2013, og har siden da vist sin kærlighed til kager og mad igennem et hav af lækre opskrifter – og som det nyeste Lagkagebogen.

Med Lagkagebogen, giver Annemette dig mulighed for at lave de fineste lagkager, blandt andet ved hjælp af step by step-fotos og enkle forklaringer. Så hvis du elsker at være kreativ, og vil kaste dig ud i smukke lagkager der vil tage dine gæster med storm, så er Lagkagebogen lige noget for dig. 

Lagkagebogen udkommer den 5. april, men du kan allerede forudbestille den her <3

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide