[single_post_category_name]

Måneden der gik: Marts

Vi har haft en skøn marts måned her på redaktionen, hvor vi er blevet beriget med gode oplevelser, snacks, cremer og events. Det nye Chrichri-Magasin The Good Read Issue har fyldt meget – på den gode måde med afsløring af forsiden, magasinerne sendt til tryk og modtagelsen af dem her på kontoret. We can’t wait to show you!

LÆS OGSÅ: Måneden der gik: Februar

Afsløring af The Good Read Issue forsiden

Den 21/3 kunne vi ENDELIG afsløre forsiden på det nye ChriChri-magasin. Vi har hele måneden været så excited over, hvor fin vi synes den er blevet, og det var en kæmpe fornøjelse at dele resultatet med jer – vores dejlige læsere.

Magasinet blev sendt til tryk og modtaget på kontoret

NU er vi virkelig tæt på – vi har i denne måned både sendt det nye magasin til tryk, og modtaget de mange smukke magasiner på kontoret. Vi er virkelig stolte over resultatet, og det er noget helt specielt, at kunne side med det i hånden efter lang tids planlægning. Vi glæder os til, at i modtager jeres magasiner, og tæller ned til det lander i butikkerne den 5/4!

Christianes workation: Hotel & outfit

Christiane har været på work-holiday

Vores lady boss Christiane har været i læææækre Thailand på en arbejds-ferie. Her fik hun ro til virkelig at koncentrere sig om mails og arbejde, samtidig med at der var mulighed for at slappe rigtigt af, når der så var pause og fritid. Skønt koncept – vi ville ikke have noget imod, at hoppe med i kufferten næste gang.

Vi har købt billetter til On the Run II

Ooooh yes, vi er SÅ begejstrede for Beyoncé her på redaktionen, så selvfølgelig har vi allesammen været hurtige på knapperne og købt billetter til hende og Jay Z’s kommende tour. Vi kan ikke få armene ned over, at power-parret kommer til Danmark, og glæder os uendeligt meget.

Dermalogica x Blitz pr event og Calida lounge event

Vi blev inviteret til Dermalogica & Blitz Pr event på Nimb, det var super lækkert med fantastiske produkter i smukke omgivelser. Vi har også været så heldige, at være med til Calida event med Spalt Pr hos Beauty Avenue, og det var så lækkert. Her blev der givet calming petit facials, mens man kunne se og mærke det smukke undertøj, spise snacks og føle sig forkælet.

France.fr event

Der er ikke så lang tid til sommersæsonen begynder, og vi har været til France.fr event, hvor vi hørte nyheder fra lækre destinationer i smukke Frankrig. Her blev der serveret bobler, fransk fiskesuppe og den lækreste chokoladedessert på restaurant Lalala, mens vi blev fodret nyheder fra Auvergne-Rhône-Alpes, Cannes og Hyères. Kan det blive sommer already?

Hudtest hos Beauté Pacifique og lancering af Hayu

Vi har været til lanceringen af den nye realitykanal Hayu. Her var der snacks lige i vores ånd, og eventet var så fedt med masser af farver og nyttig information. Herudover har vi været til Beauté Pacifique event, hvor vi fik testet vores hud med skønne produkter.

Vi har fået blomster og balloner fra Bloombox og modtaget My Favorite Planner

Vi har modtaget My Favorite Planner – den smukke lyserøde kalender er lige vores stil, og så er den så smart og brugbar! Herudover har vi modtaget de smukkeste blomster og en kæmpe ‘buket’ balloner fra Bloombox – bare fordi de gerne ville sige god påske. Det er så skønt med fine overraskelser, og det pynter virkelig på kontoret.

LÆS OGSÅ: Parfumerne, der gør jer til det ultimative power couple

Det har vi også lavet

Der har simpelthen været til virkelig mange fede events i Marts (tak, tak, tak!), og herunder har vi været så heldige også at deltage i følgende:

Clarins makeup – Vi har set på SKØN makeup fra Clarins, og det var som altid virkelig godt og inspirerende <3

Matas sommernyheder – Vi har været med til Matas event hvor nye lækre sommerprodukter og solcreme blev præsenteret, yes pleaasee.

Henriette Øst Hansen Sko – Lancering af de smukkeste sko inspireret af nationalklenodiet guldhornene

Multiform køkkener – Vi har set på flotte køkkener i millionklassen hos Multiform køkkener. Åh, vi ville gerne have installeret et par i vores hjem..

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide