Min hest: Ny bog fra Tina Lund og Simone Thorup Eriksen

Så er det endnu engang blevet tid til en ny bog fra ChriChri Journal – denne gang i samarbejde med den professionelle rytter Tina Lund og vores yndlingsillustrator Simone Thorup Eriksen.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaard: Om kærlighed, prioriteringer og livets største gave

De to seje damer har begge brugt en stor del af deres barndom i stalden, og med en fælles kærlighed til heste er de gået sammen og har lavet bogen ’Min hest’. En slags ’venindebog’, hvor hesteglade piger og drenge kan dokumentere deres hverdag med en helt særlig pony.

Med bogen har man mulighed for at dokumentere personlige rekorder, præmier, lære at lave hestebolcher og meget, meget andet.

Om ideen til bogen siger Tina Lund:

”Jeg elskede min første pony Bolli mere end noget andet, jeg kunne bruge hele dagen på at strigle ham, kysse ham, ride i skoven, springe, ordne hans udstyr, gøre klar til stævne og lave en flot gulerodskage til hans fødselsdag. Jeg ville ønske, at jeg dengang kunne købe sådan en bog som denne til at huske alle de gode minder med ham og mine venner i stalden. 

Så kender du en, der er vild med heste, skal vedkommende da ikke snydes for denne skønne bog!

‘Min hest’ udkommer den 21. marts, men du kan allerede forudbestille den her <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være