[single_post_category_name]

Bliv sommerklar med 21-dages ‘Shape Up’ yoga

Trænger du til at ryste vinteren af dig, stramme op, rense ud og blive helt klar til sommer? Så er du ikke alene, vi har det på på præcis samme måde! Heldigvis har vi en fantastisk nyhed til dig! Du har nemlig mulighed for at være med på YogaStreams 21-dages ‘Shape Up’ forårsforløb

LÆS OGSÅ: Team ChriChri: The Good Read Celebration

Er du heller ikke heeelt bikiniklar? Så er der ingen panik – endnu ;-). For du kan stadig nå at få strammet op, inden sommeren for alvor melder din ankomst. Med YogaStreams nye ‘Shape Up’ forløb bliver du guidet gennem 21 dage med styrkende og vitaliserende yoga, som med garanti vil gøre godt for både krop og sind. Ja tak! Lyder det ikke bare amaze?

Alt, hvad du skal gøre, er at afsætte 20-30 minutter til yoga fem dage om ugen (fx mandag til fredag) i 21 dage og følge forløbet YogaStream.dk. Her finder du dagens yogavideo, som kan laves lige, når det passer dig. Så bliver det da ikke nemmere!  

Alle kan være med, men forbered dig på at blive udfordret og få sved på panden. Det bliver 21 intense, men virkelig effektive dage, og vi glæder os til at komme igang! 

YogaStream – yoga, når det passer dig

Kender du YogaStream? Hvis ikke, så er det på tide. YogaStream er det lækreste online yogaunivers med et kæmpe udvalg af yogavideoer og landets dygtigste yogalærere.

Vi er især fan af konceptet, fordi det giver dig mulighed for at dyrke yoga lige, når det passer dig, uanset hvor du befinder dig i verden – vi kender jer jo, og I er nogle travle damer, så her er det virkelig en fantastisk koncept. Og så koster det kun 99 kr om måneden (hvilket jo er billigere end de fleste træningscentre!). Så er der virkelig ingen undskyldninger.

På YogaStream kan du søge blandt forskellige yogastilarter, varigheder, niveau og fokus og skræddersy din praksis, så den passer lige til dig. Og vil du arbejde mere intensivt med et særligt tema, kan du vælge at følge et af YogaStreams mange forløb med fokus på bl.a. styrke, stress, søvnløshed, detox, meditation, hormonbalance og fertilitet. Her bliver du taget i hånden og guidet gennem din praksis dag for dag. Nemmere bliver det ikke 😉 

Vær med for 1 krone

Psst – lige nu får du første måned for 1 krone, når du opretter dig som bruger på YogaStream, og så kan du dyrke alt den yoga, du vil. Se mere her.

Skynd dig – tilbuddet udløber d 20 april 2018. 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide