[single_post_category_name]

Måneden der gik: April

April har både føltes lang og kort på samme tid. Vi har været til super mange ting, så derfor føles det som lang tid siden, at vi deltog i de events, der lå tidligt på måneden. På den anden side er det gået super hurtigt, fordi der netop har været meget at se til. Det har været en god måned, helt klart med fejringen af det nye ChriChri-magasin som højdepunktet!

LÆS OGSÅ: Måneden der gik: Marts

Fejring af The Good Read Issue

Den 5. April udkom det nye ChriChri-magasin The Good Read Issue i butikkerne, og det skulle selvfølgelig fejres. Christiane havde arrangeret hemmelig underholdning for hele redaktionen; vi blev seriøst mind blown af psykoligske entertainer Mikkel Karlsen, og sjældent har vi moret os så meget. Herefter var vi til skøn middag på Madklubben Østerbro – alt i alt en virkelig god dag.

Lagkagebogen og Kære Zoe Ukhona er udkommet

ChriChri journal har været med til at udgive to bøger i April. Den 5. April udkom den lækreste lagkagebog lavet af tidligere bagedystvinder Annemette Voss, og YUM vi glæder os til, at få prøvet nogle af opskrifterne. Den 12. April udkom Pelle Hvenegaards bog Kære Zoe Ukhona – en bog vi længe har ventet på, som tager fat på de helt store følelser om kærlighed, sorg og alt derimellem.

Beauty Awards

Den 20. April var vi med til årets Beauty Awards, og det var en fest. Der blev uddelt en masse fantastiske priser til dygtige mennesker, firmaer og brands, folk var flot klædt på og makeuppen var selvfølgelig on point.

Tur til Portugal

Vi har været med Eliza Was Here i Portugal på den dejligste tur. Stederne vi besøgte var især naturskønne oaser, og der var god plads til afkobling fra en stresset hverdag.

Vegas Baby

Ladyboss Christiane har været et smut i Vegas, hvor den har fået fuld gas med helikoptertur, Magic Mike og JLo koncert – i kan tro, at den seje sangerinde fik rystet kroppen godt igennem med fuld skrue på dans, sang og sceneshow. 

The Body Shop og Viu x House of Dagmar events

The Body Shop holdt et fint event hvor vi hørte om deres stance mod dyreforsøg, som vi er helt enige i. Herudover var der var lækker mad og flotte produkter. Vi venter spændt på sol og sommer, og har i denne måned været til Viu x House of Dagmar solbrille-event. Vi fik nogle fede par med hjem, så nu kan solen bare komme an! (please kom an sol, vi savner dig).

Zoeva event

Der er kommet et nyt mærke i Sephora, nemlig Zoeva, og vi har været til event hvor vi fik kigget på de lækre produkter! Det er helt klart nogle gode og fine ting, som enhver pige kunne bruge i sin makeup-taske.

ChriChri-mag udstillinger

Nogle af vores dejlige forhandlere har lavet de fineste opstillinger med det nye ChriChri-mag, og vi har været ude, og tage nogle billeder af dem. Hos Arnold Busck Købmagergade og hos Candy Kiosk på Frederiksberg har de været så gode, til at udstille magasinet. Tak <3

Dette har vi også lavet

– Været til pressedag hos Custommade

– Været til Assistentaften hos 9PR

– Været til fredagsbar hos Noise PR x Blanche

Tak til alle for nogle dejlige events og oplevelser!

LÆS OGSÅ: Her er redaktionens bedste sundhedstips

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide