Christiane er ny ambassadør for Magnum

Annonce for Magnum

Sommeren er (forhåbentlig) snart over os. Det betyder, at det snart er sæson for nogle af vores absolut yndlingsting, nemlig lange sommeraftener, ture til stranden og ej at forglemme IS-TID <3

LÆS OGSÅ: Christiane: Her er mine favoritter fra The Good Read Issue

Hvis du spørger os, er det fuldstændig acceptabelt at spise is hver dag i sommerhalvåret – så længe det er is af god kvalitet. I ved, at vores Lady Boss går op i god stil og god kvalitet, og derfor er hendes smag i is også derefter. Derfor har hun takket ja til at være officiel ambassadør for Magnum Danmark.

Der findes adskillige forskellige versioner af den populære Magnum-is, og det er forskelligt hvilken én, der er ens favorit. Fælles for alle Magnum-is er dog, at der er brugt Rainforrest Alliance certificerede kakaobønner til det tykke chokoladeovertræk og Bourbon vanilje fra Madagaskar i isen.

Derudover er Magnum kendt for det karakteristiske knæk, som chokoladen giver ved allerførste bid. Et knæk, der måske kan virke tilfældigt, men som faktisk er udviklet gennem en dybdegående research af et hold dygtige forskere, som løbende har lavet småjusteringer i chokoladeopskriften, til den til sidst gav det helt rigtige Magnum-knæk. Mmmh, man får helt lyst til is, ikk’?!

Christiane og Team ChriChri vil gerne fejre, at sommeren og is-tiden står for døren sammen med DIG. Det gør du ved at dele, når du sætter tænderne i sommerens første Magnum. Så find din indre selfie queen frem sammen med dit yndlingsfilter og del din Magnum-stund med hashtagget #MagnumPleasureBite.

Christiane og Team ChriChri glæder os til at følge med!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være