[single_post_category_name]

Lagkagebogen udkommer i dag!

Som i kunne læse i sidste uge udgiver Annemette Vos i samarbejde med ChriChri Journal en suuuuper lækker lagkagebog. Vores tænder løber allerede i vand bare ved de fine billeder, og det bliver hvert fald intet problem at finde på kager til de næste mange fødselsdage!

LÆS OGSÅ: Bananlagkage med chokoladekaramel

Lagkagebogen udkommer simpelthen I DAG! Kvinden bag, Annemette Voss, deltog i Den store bagedyst i 2013, og vi er slet ikke i tvivl om hendes kærlighed til og passion for kager.

I bogen kan du selvfølgelig finde de skønneste opskrifter på alverdens lagkager, og her er både step-by-step billedguides og simple skriftlige forklaringer, af hvordan man gør. Det er altså nemt og overskueligt at gå til, selv om nogle af kagerne ser ret eksklusive og luksuriøse ud. Bogen er perfekt til den kreative og kageglade sjæl, og vi er ikke i tvivl om, at jeres gæster vil elske at blive mødt med en overdådig lagkagedessert. YUM!

Lagkagebogen udkommer i dag, og du kan købe den lige her <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide