[single_post_category_name]

Her er redaktionens bedste sundhedstips

Indeholder reklamelinks

Vi har alle forskellige måder at være sunde på – men der er selvfølgelig altid fællesnævnere, når det kommer til sundhed, for det handler i bund og grund om sund fornuft. Her er redaktionens bedste sundhedsanbefalinger; det virker for os, så måske kan det også virke for jer!

LÆS OGSÅ: Bliv sommerklar med 21-dages ‘Shape Up’ yoga

 

Mette Truelsen, Magasinredaktør

Ingefærshots, vitaminpiller og fiskeolie

Mette tror på de gode virkninger ved ingefærshots og vitaminpiller. Det er vigtigt for kroppen at få nogle antioxidanter, mineraler og vitaminer, og dette er en nem måde, at klare det på. Herudover sværger hun til fiskeoliepiller, når hendes knæ driller – hvilket det som tidligere danser desværre ofte gør.

“Sluk” af Imran Rashid og solcreme

Mette anbefaler stærkt bogen “Sluk” af Imran Rashid. Den kan hjælpe en til at koble af i en digital verden og blive mindre stresset, hvilket selvfølgelig er sundt for krop og sjæl. Herudover går hun ind for at huske solcremen (især fordi hun for nylig glemte det, så konsekvenserne ligger friske i erindringen) – og alle på redaktionen er helt enige i, at solcreme er virkelig vigtigt.

 

Anne Sophie Gosvig-Jensen, Art Director

Søvn og udluftning

Anne Sophie går ind for gode søvnrutiner! Selvom hun ikke selv altid er lige god til at overholde det, er der ingen tvivl om, at det er vigtigt at få sovet ordenligt for at holde hovedet og kroppen sund. Herudover er det godt at huske at få luftet ud i hjemmet, så man ikke går i den samme tunge luft hele dagen.

Motion med andre mennesker

Dyrk motion med mennesker du holder af. Det gør Anne Sophie; det er sundt at dyrke motion og få rørt sig, og gør man det sammen med nogle andre mennesker, bliver man i ekstra godt humør. På den måde kan man også både dyrke sund motion og få trænet sludre-musklen.

 

Cecilie Engholm Skov, Webredaktør

Løbetur inden vigtige planer

Det er altid sundt med en løbetur. Cecilie anbefaler, at man løber en tur i naturen samme dag, som man skal noget vigtigt – f.eks. til en fest eller et møde hvor man gerne vil stråle lidt ekstra. Det gør noget ved ens glød, så man bare lige shiner lidt ekstra, og hvem vil ikke gerne se ekstra godt ud, når de skal noget vigtigt?

Vinterbadning

Nu er det snart ikke vinter længere, men i al fald er det ifølge Cecilie sundt og godt at hoppe i havet. En lille dukkert skader ikke, og den lave temperatur sætter godt gang i blodomløbet, hvilket er sundt for kroppen.

 

Maiken Kildegaard, Redaktionsassistent

Alt med måde, børst dine tænder og drik vand

Maiken synes, at udtrykket “alt med måde” er godt at leve efter; du bliver ikke usund af lidt chokolade eller hvidt brød, så længe du ikke overdriver. Hun har aldrig haft et hul, og synes bestemt det er vigtigt at børste sine tænder. Herudover er det – as you know – en god idé at drikke en masse vand, det kan kroppen nemlig godt lide.

Besøg din mormor, læs bøger, gå ture og tag trappen

Maiken tror på, at man bliver et gladere og sundere (men måske rundere?) menneske af at besøge sine bedsteforældre. Herudover mener hun, at man bliver lidt sundere af at lægge sine elektroniske devices fra sig og læse nogle flere bøger. Hun anbefaler raske gåture i skoven og ved stranden, og at tage trappen når du kan – hvis du er langbenet ligesom hende, kan du snildt tage to skridt ad gangen.

 

Claudia Bhimra, Redaktionsassistent

Vand før måltider

Claudia mener, at det er sundt at drikke et glas vand, inden man skal spise et stort måltid. Det mætter så man ikke overspiser, og så er vand jo altid godt for kroppen. Man kan komme citron i vandet, så man også får nogle af citronens sunde egenskaber med. Det skulle også være godt og sundt at drikke et glas vand som det første, når man står op.

Sjov motion og all in

Claudia synes selv, at det er sjovt at danse – træning behøver ikke “bare” være træning, og hvis man laver noget, som man synes er sjovt, tænker man ikke så meget over det. Hun sætter f.eks. også tit ny musik på, som hun synes er vildt fed, når hun skal træne, for så lytter hun mere til musikken, end hun tænker på træningen. Hun mener desuden, at man skal gå all in, når man træner – du skal hellere gøre det i kortere tid hvor du giver dig hen, end i lang tid hvor det er halvhjertet med en masse pauser.

LÆS OGSÅ: Team ChriChri: The Good Read Celebration

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide