Annonce for Stolbjerg Copenhagen

Mors Dag er lige om hjørnet, og i den forbindelse er vi gået sammen med Stolbjerg Copenhagen og har udviklet tre forskellige nøgleringe, som støtter en god sag. Hver gang nogen køber en af de tre nøgleringe, støtter du nemlig Maternity Foundation med 25 kroner.

LÆS OGSÅHer er redaktionens bedste sundhedstips

Du kan vælge mellem Got it from my mama, Mor ♡ og Super Mom.

Hvis du ikke lige ved, hvad Maternity Foundation er, så er det en organisation, som arbejder for at reducere mødre- og spædbarnsdødsfald i udviklingslande, da der desværre dør omkring 300.000 kvinder som følge af komplikationer under enten graviditet eller fødsel, ligesom omkring 2,7 millioner babyer dør de første 28 dage af deres liv og 2,6 dødsfødsler finder stadig sted. Mange af disse kan forebygges, og det arbejder Maternity Foundation hårdt på. Vi har SÅ meget respekt for deres arbejde, og håber, at I også vil være med til at hjælpe dem i deres arbejde.

Nøgleringene koster 249 kroner og kan købes i perioden den 23. april til den 13. maj. Så udover at støtte en god sag, får du også en perfekt Mors Dags-gave!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide