[single_post_category_name]

Team ChriChri: Kom med til Celebrity Ninja launch

I fredags var Team ChriChri med til launch af den nye app Celebrity Ninja på D’Angleterre. App’en skaber muligheder for, at fans kan mødes med deres idoler, og Christiane er med som et af de mange idoler, man kan battle mod eller vinde Meet N’ Greet med. Vi synes konceptet er superfedt, og siger selvfølgelig aldrig nej til at støtte op om vores ladyboss og fejre gode tiltag på samme tid!

LÆS OGSÅ: Måneden der gik: April

Fredag klappede vi computerne sammen ved 14-tiden for at gøre os klar til aftenens festligheder. Vi var så heldige at dygtige make-up artist Suror Af-Saraf fra ChriChriTVs Glamsquad tog sig tid til at komme ind forbi kontoret for at smuksere halvdelen af os, inden hun skulle videre med sin dag. Resultatet blev så fint, og med et par penselstrøg var Claudia og Maiken glammet up.

Som om det ikke var godt nok, kom dygtige make-up artist og hårstylist Louise Liisberg ind forbi kontoret kort efter og lagde make-up på Cecilie og Anne-Sophie, hvorefter hun ordnede hår på os alle. Det er virkelig fantastisk at kende sådan nogle søde og dygtige mennesker, der gider bruge deres tid på at få os klar til aftenens løjer, og vi kan ikke sige tak nok gange! Det var helt sikkert ikke blevet lige så fint, hvis vi selv havde kastet os ud i det helt store glam-projekt..

Med hår og make-up helt på plads, var vi klar til at klæde om og komme afsted.

Til aftensmaden havde vi bestilt bord på madklubbens nye restaurant Bazaar. Vi startede selvfølgelig ud med nogle lækre drinks, og især passionfrugt cocktailen “Gypsy Dream” var et hit. Stedet hylder det mauriske køkken, og vi havde som sædvanlig lidt svært ved at vælge mellem alle de lækre retter. Derfor endte vi med en “Bazaaren rundt”, hvor man får intet mindre end 15 forskellige retter til deling. Det var SÅ lækkert, der var både falafel, hummus, fisk, pølse, fladbrød, og vi kunne blive ved. Så mange smagfulde retter, og vi var ved at sprænges, da desserten kom på bordet. Mætte og glade var vi klar til at tage videre til D’Angleterre.

Mens vi andre forlod Bazaar på gåben, blev Christiane hentet i en Ferrari, så hun kunne ankomme til den røde løber med stil. Og det gjorde hun også i den grad – ankom med stil. Christiane følte sig hjemme på den røde løber, og så som sædvanlig godt ud i sin fine kjole med gulddetaljer, som passede godt ind i det flotte arrangement. Kendisser var der nok af, blandt andet Irina, Szhirley, Bubber og selvfølgelig Uffe Holm, som er medstifter af app’en.

Der var fri bar og lækre appetizers, så resten af aftenen stod på gin & tonics, champagne, hvidvin og snacks, mens vi blandt andet blev underholdt med koncerter fra Joey Moe og Xander, og ninja-klædte dansere, der virkelig gav den gas. I løbet af aftenen blev der også afholdt nogle konkurrencer, og vi fik skubbet vores seje Anne-Sophie på scenen, så hun vandt en ordentlig slat penge ved at tage 5 armbøjninger hurtigst (foran alle gæsterne), sådan!! Vi havde en skøn aften, endnu engang tak til alle, der bidrog til dette! <3

LÆS OGSÅ: Team ChriChri: The Good Read Celebration

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide