[single_post_category_name]

Team ChriChri møder Rita Ora

Artiklen indeholder reklamelinks

I søndags var der gang i den helt store dansefest i Vega, hvor smukke Rita Ora optrådte. Vi var så heldige at blive inviteret med af Rimmel, og som om det ikke var nok, fik vi også lov til at møde Rita. Kæmpe oplevelse!

LÆS OGSÅ: Team ChriChri: Kom med til Celebrity Ninja launch

Som nogen af jer måske ved, har vi haft et samarbejde med Rimmel, hvor en af vores skønne læsere kunne vinde billetter og en lækker goodiebag med produkter fra Rimmel.

Før koncerten gik i gang, var der mulighed for at få en touch up i ankomsthallen, hvor Rimmel havde stillet en pop up-stand op med forskellige produkter.

Grunden til, at Rimmel var der, skyldes, at Rita Ora har været ambassadør for brandet siden 2014, og senest har hun været kampagnemodel for Rimmels Urban Affair Look, som er den smukkeste kampagne med de lækreste produkter!

Og hvor må vi bare sige, at Rita er en dame, der bare kan noget! Hun kom direkte fra et show i London og gav den max gas på scenen med sin smukke stemme. Virkede helt down to earth, og som typen, du gerne ville være veninder med.

Vi dansede og sang med på hits som R.I.P., Black Widow, Anywhere og hendes nye hit Girls.

Bagefter var vi så heldige, at vi fik lov til at møde Rita Ora herself, sammen med boss woman Irina The Diva og hendes søster Victoria Babenko. Til trods for, at Rita lige havde spillet to shows på en(!) dag, var hun ligeså sød i virkeligheden, som hun var på scenen. Komplimenterede Irinas makeup (understandable) og da vi spurgte, hvad hemmeligheden var bag alt hendes energi, fortalte hun, at det skyldtes noget, med egne ord, så kedeligt som at hun sørgede for at drikke en masse vand.

En fantastisk afslutning på weekenden. Flere søndage som denne i fremtiden, tak <3

Pssst… Skal du til Distortion i år, så husk at kigge efter Rimmel-cyklen, som vil køre rundt til de forskellige locations, så dem der har lyst, lige kan give makeuppen et lille touch up.

Vil du kopiere Ritas smukke look, kan Urban Affair-produkterne fra Rimmel bl.a. købes hos Matas.  

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide