Nyhed til dig, der ønsker en sundere hverdag

Reklame for Novo Vita

Det kan være en jungle at finde rundt i sundhedsverdenen. Og vi ved, at proteinbarrer og pulver er godt, når man styrketræner, men hvad hvis man er mere til træningsformer som yoga, pilates etc.?

LÆS OGSÅ: Drik dig sund & smuk

Her kommer den nye yogaserie fra Novo Vita ind i billedet. Yogaserien er den første af sin slags i Norden, og produkterne har allerede taget redaktionen med storm – også selvom vi ikke alle dyrker yoga, men fordi de er så lækre og alsidige. Linjen består af 6 veganske produkter, som kan fungere som en integreret del af din daglige kost eller som supplement, hvis du er på en særlig kur eller cleanse.

Produkterne er opdelt i fire kategorier: Cleanse, Balance, Flexibily og Strength.

Cleanse er for dig, der godt kunne tænke dig at give dig selv et grønt boost i hverdagen, og er spækket med udvalgte superfoods, som er med til at afgifte og booste din krop og immunforsvar ind i mellem din yogatræning. Produktet, som hører til er Yoga Green Blend, som er en blanding af i alt 9 forskellige økologiske og grønne ingredienser, som er spækket med antioxidanter, vitaminer og minaraler. Oveni hatten har den en antiinflammatorisk effekt på kroppen. Du kan snildt tage Yoga Green Blend hver dag, er du derimod på kur eller cleanse anbefales det, at det indtages tre gange dagligt.

Balance er til dig, der har brug for ekstra energi og fokus, inden du skal træne, eller hvis du blot ønsker et skud energi før arbejde eller sent på eftermiddagen. Vi kan virkelig anbefale det her som et alternativ til kaffe. Yoga Energy består af en blanding af energigivende urter og adaptogener, som er med til at øge din energi, fokus og overskud, både mentalt og fysisk. Yes please!

Flexibility er for dig, som gerne vil forbedre din smidighed i forbindelse med din yogatræning, da det giver dine led lidt ekstra smøring. Denne kategori består af Yoga Green Omega Oil, som er en vegansk olieblanding, der består af omega 3-6-7 og 9, heriblandt chiafrøolie, hampeolie og havtornolie.

Sidst, men ikke mindst, har vi Strength til dig, som har brug for styrke efter din træning, eller som måske trænger til et skud ekstra protein i din kost. Til denne kategori hører to produkter. Yoga Green proteinpulver, som findes i to varianter, egner sig godt til efter træning eller som supplement til din morgenmad, i smoothies eller hvordan du ellers plejer at bruge proteinpulver. Det andet produkt er Yoga All-in-1 Protein, som er et komplet proteinprodukt, som udover at indeholde fire forskellige proteinkilder også indeholder vitaminer, mineraler samt urter, der er gode for fordøjelsen og virker energigivende.

Så trænger du til et sundhedsboost og vil du gerne gøre lidt godt for dig selv og din krop? Så kan hele yogaserien købes på novovita.dk og hos Helsemin.

Namasté <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være