[single_post_category_name]

Se videoen: Pelle Hvenegaard får tårerne frem hos Christiane

Artiklen indeholder reklamelinks

LÆS OGSÅ: ‘Kære Zoe Ukhona’ – læserreaktioner, der går lige i hjertet

Som du højst sandsynligt nok ved, har Pelle Hvenegaard for nyligt skrevet bogen ‘Kære Zoe Ukhona’. Bogen handler om hele det forløb, som Pelle og hustruen Caroline har været igennem, fra da de mødte hinanden til de langt om længe efter mange års prøvelser endelig stod med deres lille datter i armene. En smuk og meget rørende bog, som får et væld af følelser frem i en. I videoen kan du se Pelle læse op fra bogen – og som du nok kan regne ud, er der ikke et øje tørt!

Du kan købe ‘Kære Zoe Ukhona’ lige her. 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide