‘Kære Zoe Ukhona’ – læserreaktioner, der går lige i hjertet

Indeholder reklamelink

Nu er det snart to måneder siden, at Pelle Hvenegaard i samarbejde med ChriChri Journal udgav sin fantastiske bog “Kære Zoe Ukhona”, om kampen for at få deres skønne datter. Læserreaktionerne har været overvældende, og går lige i hjertet! Vi har samlet de vildeste her.

LÆS MERE: Pelle Hvenegaard: Om kærlighed, prioriteringer og livets største gave

“Det er yderst sjældent at jeg græder, men der var en hel del steder, hvor tårerne løb ned af kinderne. Mest af alt, tak for at sætte fokus på adoption/barnløshed, og hvor sindssygt svær ventetiden er.”

“Det er en fuldstændigt rørende, til tider helt sindssyg, og ikke mindst kærlig historie. Jeg er selv adoptivbarn, og synes at det er helt fantastisk at jeres datter har muligheden for at høre historien, om hvordan hun er kommet til at være en del af jeres familie.” 

“Jeg er fuldstændigt blown away over Pelle Hvenegaards voldsomt kærlige og ægte bog. Jeg er ramt lige i hjertekuglen, og i det allerdybeste i maven, over den historie som Pelle så levende fortæller. Jeg har både grint, grædt, tudet og holdt vejret igennem denne bog, og med tiden skal jeg nok læse den en gang eller to mere.”

“Jeg har læst din fantastiske bog – TAK! Jeg er selv adopteret fra Kina, og det var fantastisk at læse om alt det før et adoptivbarn kommer til verden. Jeg har det allerbedste forhold til min mor, og jeg venter nu på, at hun skal læse din bog, inden vi sammen skal snakke om den. Det glæder jeg mig til.”

Her på team ChriChri er vi SÅ stolte over de mange positive reaktioner, og synes det er helt fantastisk at Pelles bog har gjort en forskel for så mange. Hvis du endnu ikke har fået læst den, kan du købe bogen lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og