[single_post_category_name]

Derfor må du IKKE gå glip af vores nye ChriChri TV serie!

What a week! Vi er helt oppe at køre over premieren på vores nye serie ‘Influencers’, som nu endelig kan ses på ChriChriTV. Modtagelsen har været helt fantastisk – og vi elsker, at mange af jer allerede er lige så vilde med det, som vi er. Hvis du ikke er helt overbevidst om, at det er noget du skal se endnu, så læs med her!

LÆS MERE: Hunkemöller Blogger Awards 2018: En aften i undertøjets tegn

INFLUENCERS – Hvad er det nu liiiige det betyder?

Du finder ikke et bedre svar, end i vores nye serie af samme navn. Her følger vi nemlig fire af de allerstørste influencers i Danmark. De lever af at fortælle om deres eget liv – både på video og på skrift. De deler (næsten!) alt om dem selv med hele verdenen – og bliver betalt for det.

Det lyder lækkert ikke? At blive betalt for at være DIG?

Men det er ikke uden ulemper! Se selv hvorfor i programmet, som du finder lige her.

Vores fire skønne influencers Irina The Diva, Astrid Olsen, Fredrik Trudslev & Camilla Frederikke har simpelthen været så spændende at følge. Det går stærkt for dem, og vi synes de er SÅ seje! De giver et indblik i en ny verden, som ikke er set før – og vi er så stolte over, at kunne dele det med alle jer!

xx

Christiane & Team ChriChri

Se alle afsnit af ‘Influencers’ her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide