Gør noget godt for din krop og din sjæl – Tag på yogafestival!

Annonce for Novo Vita

Sommerferien er ved at være forbi og det betyder for mange af os, at der skal skæres ned for rosévin og is og fokuseres mere på indre og ydre sundhed.

(Pssst.. Der er en rabatkode til dig nederst i artiklen!)

Den 24.-25. august løber Københavns yogafestival af stablen, hvor du kan kickstarte dine nye og sundere vaner. Festivalen er for dig, der elsker yoga med alt, hvad de indebærer, og måske har du også lyst til at blive endnu klogere på det. På yogafestivalen kan du bl.a. møde nogle af vores favoritter, når det kommer til kosttilskud, nemlig nordiske Novo Vita. De har skræddersyet en helt særlig kosttilskudsserie med seks veganske produkter til dig, som dyrker yoga – uanset om du er veganer eller ej – alle kan være med.

LÆS OGSÅ: Nyhed til dig, der ønsker en sundere hverdag

Få gratis smagsprøver

Yogaserien indeholder alt fra proteinpulver til olie og vitaminpiller og de er inddelt i fire kategorier: Cleanse, Balance, Flexibility og Strength, så der er noget til dig, uanset hvad din målsætning er.

Vi er især vilde med Yoga Energy, som er en pink drink, der indeholder en blanding af energigivende urter og adaptogener, som er med til at øge din energi, fokus og overskud, både mentalt og fysisk. Den er virkelig god til her efter ferien, hvor man måske føler sig hurtigere træt, når man kommer ud på eftermiddagen.

Novo Vita Yoga Omega Oil//Novo Vita Yoga Energy//Novo Vita All-In-1 Protein

Vores andre favoritter tæller proteinpulveret, som er optimal at tilføje i sin grød eller smoothie om morgenen og Yoga Omega Oil, som indeholder forskellige olier, der er gode for din krop, og som giver dine led ekstra smøring.

Hvis du selv vil have dit syn for sagen, deler Novo Vita glædeligt smagsprøver og fortæller gerne meget mere ved deres stand til festivalen.

Fordele og rabatkode til dig

Er du allerede hooked på det hele, har du mulighed for at blive en del af Novo Vitas community, hvor der venter dig en masse lækre fordele! Du kan se, hvad det indebærer og hvordan du bliver medlem lige her.

Og hvis allerede nu bare ved, at du have fingrene i de skønne produkter, kan du ved at bruge rabatkoden YOGA15 få 15% på ALLE Novo Vitas produkter indtil den 1. september 2018. Rabatkoden kan indløses på novovita.dk.

Så hvad venter du på? Tag din bedste veninde eller ven under armen og få nogle fantastiske dage i zen til Københavns Yogafestival <3

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og