Jeg vender toiletrullen hos fremmede….

– Redaktionens bekendelser

Jeg har en bekendelse – sådan én, som man ikke normalt går og råber højt om. En bekendelse som nærmer sig en OCD lignende lidelse.

Normalt er jeg – langt hen ad vejen – enormt easy-going. Jeg går ikke specielt meget op i, om gavepapiret matcher farven på båndet. Jeg tager heller ikke yderligere notits af, om der er dækket op med ens glas og dertilhørende acietter – Hell, who cares? Så længe der er vin i glasset og steg på bordet.

Jeg er heller ikke typen, som får koldsved ved tanken om hverken uorden i strømpeskuffen eller gider at hidse mig op over, at toiletbrættet ikke lige er slået ned (igen). Okay sidstnævnte er irriterende – men denne sag uvedkommende.

Men der er én ting, én ting, som jeg simpelthen kan gå fuldstændig Linse-Kessler-kinda-crazy over.

Det er nærmest som en lille besættelse der tangerer til en mild OCD tilstand. Det er måske mere selvvalgt end andre OCD lidelser– bevares. Men vi er stadig derude, hvor jeg må sige til mig selv: ”Mig selv! styr dig! – du sidder på Baressos toilet”.

Det er den forbandede toiletrulle! Den må bare IKKE vende den forkerte vej. Jeg ser det med det samme og jeg vender den demonstrativt den rigtig vej – Udad.

Jeg gør det alle steder: Hos veninder, hos fremmede(dårlig stil – men jeg kan ikke lade være!), i min søns børnehave (så ved man ligesom, at man topper listen over pinlige mødre inden ungen er fyldt 3 år) og selv på kontoret…

Jeg vil så gerne lade være, men det kan jeg simpelthen ikke. Når folk ikke kan finde ud af, at vende toiletrullen den rigtige vej på holderen så bliver jeg simpelthen så frustreret.

Jeg er fuldstændig overbevist om, at der er noget helt grundlæggende galt med dem, som vender toiletrullen indad. Hvad er pointen? At man lige skal nusse væggen lidt? At man skal lege skjul med den lille flip? Jeg melder helt pas på gensidig forståelse og tolerance.

Hvad i alverden tænker De på? Har De mistet alt logisk sans? Jeg kan ikke forstå det.

På den anden side er det bare heller ikke lige det mest nærliggende samtaleemne. Hverken med baristaen på Baresso eller henover frokostbordet på redaktionen. Så jeg får faktisk aldrig spurgt folk som – imod alt logisk sans – vender toiletrullen indad – Hvorfor gør I det?…..

xxx
Mette

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt