Duften af en skøn sensommeraften

ANNONCE i samarbejde med Abercrombie & Fitch

Forestil dig, at du har ligget på stranden og solet og badet hele dagen, og føler dig varm og let og sommerlig på den der helt perfekte måde. At du ifører dig en let sommerkjole, inden du cykler ud i byen for at nyde et glas Aperol Spritz med din veninder på en varm sensommeraften. Findes der seriøst noget bedre end aftener som disse? Hvor du bare lever i nuet og kaster dig ud i et sensommeraftens-eventyr? Nej vel? Forestil dig så, hvis denne følelse kunne købes på flaske!

LÆS OGSÅ: Ferier væk fra masseturismen: Tag til Portugal 

Det er her, at vi har en god nyhed til dig. For den nye First Instinct Blue Woman fra Abercrombie & Fitch får straks tankerne hen på netop dét. En levende blanding af frisk luft, varm femininitet og forførende aura gør den naturligt tiltrækkende. Et nyt feminint, moderne statement, der seriøst dufter så godt, at man lige kan forestille sig, hvordan man bare er nødt til at vide, hvor den er fra, hvis man kan dufte, at der er nogen omkring en, der har den på.

First Instinct Blue for Her er til kvinden, der er fuld af liv og ved, hvordan hun får sine drømme til at gå i opfyldelse. Hun er ikke bange for at leve i nuet, og udstråler både selvtillid og har en smittende ro over sig. Duften i sig selv er rolig og behagelig og emmer af optimisme, håb og sikkerhed. Den er til den type kvinde, der altid ser himlen som blå, uanset hvad. En moderne, sensuel og ultra-feminin duft med en varm og dragende karakter.

Noget, der faktisk er ret cute ved Abercrombie & Fitch er, at de lancerer deres dufte i par. I marts kom der først en ny herreduft i serien, og nu kan vi så byde velkommen til First Instinct Blue for Her. Det er en sød historie, der bidrager til duftpar, men hvor herreduftens maskulinitet først rammer – slår til og skaber opmærksomhed, hvorefter den feminine duft lanceres. ”Manden er dermed klar til at tage imod sin kvinde”. Duftene bygger på tanken om et par, hvor begge parter følger sit instinkt og møder hinanden. Den ubevidste kærlighed forenes!

Hvis du tænker, at du har hørt navnet ‘First Instinct’ før, er det nok fordi Abercrombie & Fitch lancerede First Instinct kollektionen tilbage i 2016 – også dengang først med en herreduft og året efter kom Abercrombie & Fitch First Instinct for Her.

First Instinct Blue for Her er en ubesværet feminin og naturlig frisk parfume, der bygger på kontrasten mellem en glimtende accord af salt havluft, frugter og sensuelt sandeltræ. Duften er træ og frugtig, og topnoterne er salt havluft, saftig brombær og bergamot, hjertenoterne er abrikosnektar, blomstrende jasmin og pæoner, og bundnoterne er cremet sandeltræ, patchouli og vanilje. Kompositionen udtrykker en kvindes livslyst på en moderne, men tidløs måde. Den er et feminint pust af frisk luft og en uendelig himmel. Uhmmm <3

Priserne ligger fra 345 kr. for 30 ml., 495 kr. for 50 ml. og 645 kr. for 100 ml., og du kan købe den skønne duft i Matas og Magasin.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og