[single_post_category_name]

Bye Bye Baby: Sådan opstod ideen til programmet

I 2016 blev jeg som bekendt mor til min søn Constantin. Jeg kom i en mødregruppe, som en sundhedsplejerske havde sammensat.

Ingen kendte hinanden, men vi havde det tilfælles, at vi havde fået vores først barn indenfor samme måned og at vi alle boede i gåafstand til hinanden.

LÆS OGSÅ: Bye Bye Baby: Tanker inden afgang

Min mødregruppe var (og er!) guld værd. Vores børn er over 2 år nu og vi ses stadig hver tirsdag aften, hvor vi spiser sammen. Allerede efter de første par måneder som nybagte forældre gik vi igang med at arrangere en mom getaway. Vi skulle til Vegas – under det påskud, at vi skulle købe billigt børnetøj til de små på outlets. Det blev en realitet 1,5 år efter, de små var født.

Til Vegas i en forlænget weekend.

Og ja, vi fik faktisk shoppet amok. Men vi fik også planlagt en fantastisk tur med mange oplevelser. En tur, der siden skulle danne præcedens for ChriChriTV-konceptet ‘Bye Bye Baby’.

‘Bye Bye Baby’ bygger på den mødregruppe-tur jeg var på sidste år (hvem husker ikke min geniale blowdry eller at vi så på halvnøgne mænd til Magic Mike).

Selvfølgelig har vi lagt lidt mere spænding og gjort det mere tv-venligt. Vi sad fx og drak te hver aften, fordi vi var så trætte. I programmet har vi valgt at skifte teen ud med gin ;-)< Det hele (inklusiv ginnen) har resulteret i et skønt program om 3 mødre, der tager en weekend til Vegas – væk fra barn/børn og mand… Out of sight, men bestemt ikke out of mind. Det handler om savn om moderskab og om det at finde sig selv.

SE PROGRAMMERNE HER

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide