[single_post_category_name]

Christiane: Rigtig glædelig jul!

Er jeg den eneste, der ALTID bliver overrasket over, hvor hurtig december går? Hvert år siger jeg til mig selv, at denne gang VIL jeg have gjort ditten og datten inden juleaften og ender altid med at være lidt i tidsnød! Ha. Ja, det er nok ikke gået forbi nogens næse, at jeg elsker jul, men jeg synes altid, at jeg godt vil have en december, der er liiidt mere julet end den forrige og kan godt stresse lidt over alt det, jeg gerne vil have klar til den 24. december.

Men NU er vi heldigvis også ved at være der. Træet er pyntet – tjek! Gaverne er købt og pakket pænt ind – tjek! Der er blevet julebagt – tjek! Og jeg kunne blive ved, men det sparer jeg jer for ;-). Så nu glæder jeg bare til en dejlig juleaften i familiens tegn med al den gode julemad og hygge, som jeg elsker!

Jeg håber, at du må få en ligeså dejlig juleaften med dine kære og vil gerne bruge anledningen til at sige tak for et rigtigt dejligt år – jeg er SÅ taknemmelig for al den opbakning, som jeg og resten af Team ChriChri får og kan slet ikke understrege nok, hvor taknemmelige vi er!

Rigtig glædelig jul!

Stort knus

Christiane

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide