Ugen der gik på redaktionen

Den sidste uge på ChriChri-redaktionen er fløjet afsted med lynets hast, men heldigvis har den både været fyldt med spændende projekter, nye tiltag og hyggelige stunder med hele teamet! Ugen har budt på lidt af hvert, og vi har virkelig knoklet; vi glæder os som små børn til, at vi kan løfte sløret for resultaterne af det hårde arbejde. Vi er i hvert fald virkelig spændte!

Hvis du gerne vil se, hvordan en uge på redaktionen kan foregå, så skal du bare scrolle ned 😉

LÆS OGSÅ: Måneden der gik på redaktionen

ChriChripigen photo shoot

ChriChripigen photo shoot

I mandags mødtes Team ChriChri på Frankies på Frederiksberg, da det endelig var blevet tid til at skyde ChriChripigen til det næste magasin. Hvis du følger enten Christiane eller ChriChri på Instagram, så har du nok allerede luret, hvem der er den nye ChriChripigen; det er den smukke og talentfulde sangerinde, Drew, og vi er lige nødt til at tilføje, at hun klarede den lange dag med bravour! Det var en utrolig sjov og begivenhedsrig dag, og vi nød endnu en gang at samarbejde med Nicky de Silva, Kimmie Therese og Fine Hartvig fra Wooma Studios – med sådan et stærkt hold kan udfaldet i hvert fald ikke blive andet end rigtig godt!

Vi kan slet ikke vente med at se billederne, da vi afprøver en lidt anderledes stil denne gang, og vi håber, at I vil tage godt imod dem 😉

Events m. Foreo & The Body Shop

Besøg hos FOREO & The Body Shop

I tirsdags var vores digital redaktør, Ditte, og vores digital marketing praktikant, Cecilie, inviteret til hele to events. Morgenen startede i selskab med FOREO, der havde inviteret til lækker morgenmad i Illum i forbindelse med lanceringen af deres nye beauty gadget, LUNA mini 3. Vi blev en del klogere på den smarte lille maskine, og lærte bl.a. at den kan rense 99,5% af alt snavs, olie, sved og døde hudceller, som man får samlet i sit ansigt i løbet af en dag. Det er da ret imponerende, hva’?! Vi glæder os i hvert fald til at teste den fine LUNA af og få en skøn glow i de kolde vintermåneder!

LÆS OGSÅ: ChriChri Pigen: Tina Maria og Amalie Fischer

Om eftermiddagen satte vi kursen mod The Lab på Østerbro, hvor The Body Shop havde inviteret til velsmagende, vegetarisk middag i samarbejde med Impression PR. Vi hørte lidt om de nye julekalendre, som The Body Shop lancerer denne vinter, besøgte et eventyrligt Winter Wonderland og lærte mere om deres samarbejde med børnerettighedsorganisationen Plan Børnefonden, der arbejder for at styrke pigers rettigheder og drømme i Indonesien og Brasilien. Det er i hvert fald et samarbejde, som vi kun kan bifalde, og det var et meget stærkt budskab, der blev leveret denne aften! Hver gang du handler hos The Body Shop i november og december, giver de et bidrag til Plan Børnefonden; hvem vil ikke gerne være med til at støtte op om lige rettigheder for piger og kvinder i hele verden? ❤️

Christiane Schaumburg-Müller

Photo shoot nr. 2

Det er altså ikke fordi, at alle uger på ChriChri-redaktionen er fyldt med photo shoots, men lige i denne uge har den stået på hele to af slagsen! Om mandagen skød vi som sagt ChriChripigen, og i torsdags var vores kære boss lady, Christiane, og vores art director, Anne Sofie, igen på photo shoot, da der skulle tages en masse produktbilleder. Produktbilleder, tænker du så måske? Ja, ChriChri lancerer denne jul et pop-up website, hvor du kan købe en masse skønne julegaver til dine kære, men det skal I nok komme til at høre meget mere om; vi kan stadig ikke afsløre alle hemmelighederne omkring det, og spændingen skal lige trækkes lidt, ikke? 😉

Magasin

Det næste ChriChri-magasin

Så kan I godt begynde at glæde jer derude, kære damer! Vi kan nemlig løfte sløret for, at hele Team ChriChri arbejder på højtryk for at færdiggøre det næste ChriChri-magasin til jer. YAY! Vi glæder os helt vildt meget til, at I skal opleve det nye magasin, hvor I bl.a. også kan se ChriChripigen photo shootet med Drew, læse spændende artikler og blive inspireret til den kommende sæsons shopping.

LÆS OGSÅ: ChriChri Magasinet

OG så kunne vi jo i fredags endnu en gang se vores kære boss lady, Christiane, på skærmen som vært i Vild Med Dans. Vi elskede hendes look! Fuldstændig anderledes end vi har set hende før, men vi tager hatten af for de dygtige stylister – det fungerede bare 😉

LÆS OGSÅ: Stjæl Stilen: Christianes VMD-look #4

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og