Life&Beyond

Vi præsenterer: ChriChri Christmas Pop-Up Shop

Christiane Schaumburg-Müller

Kan vi få en trommehvirvel, tak? Vi kan endelig løfte sløret helt for, hvad vi har gået og arbejdet hårdt på det sidste stykke tid; Team ChriChri har skabt en juleshop, der har fået det fine navn, ChriChri Christmas Pop-Up Shop! Vi er simpelthen så glade, og vi glæder os til, at den går i luften, så vi kan dele den med alle vores kære læsere og følgere ❤️

LÆS OGSÅ: Nu har du måske gættet det?

Vi kan godt afsløre, at der bliver noget for enhver smag, og at man kan finde den perfekte gave til sin partner, søster, datter eller veninde! Hold godt øje med vores sociale medier i de kommende dage, så du kan være den første til at få fingrene i nogle af de flotte gaver – husk at man også gerne må købe julegaver til sig selv! Det kaldes jo bare selvforkælelse, ikke? 😉

LÆS OGSÅ: Vi har holdt på en hemmelighed

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *