5 luksus-gaver, du skal ønske dig til jul

ANNONCE for Huawei

Åh, den søde juletid. Med hygge, julemad og ikke mindst GAVER! Ja, det kan godt være, at man er blevet voksen, men hvis du spørger os, er det en perfekt tid, hvor man kan ønske sig ting, som man måske har gået og drømt om hele året. Ved du stadig ikke, hvad du skal ønske dig fra dine allernærmeste? Så har vi fundet fem rigtig gode bud lige her:

Huawei Watch GT2 i farven “Refined Gold”.

Dette ur fra Huawei er din nye bedste ven. Ikke nok med, at det hjælper med at give dig et overblik over din hverdag, så kan det tracke alt fra træningssessioner, daglige skridt, søvn, stressniveau og meget mere, der giver dig motivation til at få nogle ordentlige vaner. Udover at det kommer i et stilfuldt design, der ikke skriger “træningsur”, men sagtens kan gå til dine pæne kjoler og høje støvler, så har det en fantastisk batteritid. Der er altså ingen undskyldning for ikke at gå et sundere 2020 i møde.

Weekendtaske fra Malene Birger

En god taske skal man aldrig kimse ad. Denne fra Malene Birger har en perfekt størrelse til en lille weekend getaway. Der er både plads til et sæt tøj, en toilettaske og oplader. Du kan også bruge den som arbejdstaske, da der snildt kan være en bærbar computer i den.

Frakke fra Custommade

Vi elsker denne smukke sag fra Custommade. Måske har du allerede set på Instagram, at det også er den, Christiane er iført denne vinter? En perfekt, blød pakke til under træet <3

Ring fra Halberstadt

Diamonds are a girls best friend – og med denne bogstav-ring kan du vælge et bogstav, der har en særlig betydning for dig. Det kan være forbogstavet i dit eget navn eller en som du har særlig kær.

Huawei Nova 5T

Er du vild med at tage billeder og selfies? Så er den her telefon et musthave! Telefonen har intet mindre end 5(!) kameraer, som inkludere et 32 megapixel selfiekamera med et beautify filter, som gør dine selfies out-of-this-world! Hovedkameraet på bagsiden er på 48 megapixel og giver dig mulighed for at tage ultra-vidvinkelfotografier, makro fotografier og vores højtelskede dybdefotografier, hvor man kan fokusere enten på motiv eller baggrund. Dit Insta-game bliver aldrig det samme som før med denne telefon.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide