Christiane: Det ønsker jeg mig til jul

Så blev det allerede den 3. december. Hold nu op, jeg synes, tiden går hurtigt! Føler ikke det er længe siden, at man gik rundt med bare ben og solbriller og nu er der seriøst frost på min bilrude, om morgenen! Man må sige, at time flies når man har travlt.. Vi er færdige med at optage denne omgang Vild Med Dans – sikke en oplevelse, sikke en finale! Jeg må bare sige, at sejren er SÅ velfortjent og Silas og Jacob er bare for seje! Nå, men det betyder også, at jeg nu har tid til at gå all in på jul og den skal bare ha’ hele armen – julepynt, kagebagning og ja, you name it… Altså når jeg ikke lige filmer til ‘Den vildeste danser’ ha..

LÆS OGSÅ: Shop Christianes julesweater

Vi snakkede om juleønsker på redaktionen og jeg er faktisk sådan en, der altid har ønsker. Så her får i dem altså, hvis I har brug for inspiration 🙂

Krystaller

Jeg har lagt mærke til, at flere og flere er begyndt at have krystaller i hjemmet og jeg har altid været betaget af den lidt “alternative” verden, og hvis Kylie Jenner siger, at de virker, then count me in! Jeg har fundet en, der hedder @noell_crystals på Instagram, som sælger krystaller og jeg ønsker mig bl.a. en Agat geode fyfardsholder, som skulle bidrage med en rolig og mild energi i hjemmet.

Kogebøger

Jeg ELSKER at invitere folk over og byde dem på lækker mad, ligesom jeg også godt kan lide at afprøve nye retter. Derfor ønsker jeg mig altid nye kogebøger. Gerne ‘GRØNT’ fra Jamie Oliver eller Valdemars Ro – Aftensmad.

Sneakers og tracksuits

Når det er koldt og vinter vil jeg gerne bare pakkes ind så meget som muligt, derfor lever jeg stort set i store trøjer. Efter at have brugt hver fredag i hæle, kjoler og fuld makeup har jeg bare brug for noget, jeg kan slappe fuldstændig af i, så derfor ønsker jeg mig behagelige sneakers og lækre tracksuits.

Paletter

Det er med paletter, som det er med tasker – du kan aldrig have for mange haha. Jeg er især vild med dem fra Anastasia Beverly Hills og Fenty Beauty.

Makeup-pensler

Nye paletter kræver nye pensler. Faktisk kan jeg altid bruge flere makeup-pensler.

Hvad ønsker du dig til jul?

 

xx Christiane 

Shop Christianes ønskeliste her

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og