Christiane: Mit nytårsforsæt

ANNONCE for Huawei

2020 står for døren, og oftest bruger man årsskiftet til at gøre status over sit liv. Jeg er egentlig ikke typen, der laver nytårsforsæt. Jeg har altid mål for, hvad jeg gerne vil opnå, men det har jeg året rundt og ikke bare den ene dag om året.

Men i år har jeg rent faktisk et nytårsforsæt.

Jeg skal på ferie til Maldiverne den 17. januar og jeg har altid været en badedragtspige. Det skyldes den årsag, at jeg aldrig har brudt mig om at vise min mave frem. Det er SÅ grænseoverskridende for mig. Jeg er udmærket klar over, at jeg er slank af natur – det har jeg arvet fra min mor. Jeg har slanke ben, slanke arme, men min mave er mit issue område. Jeg ved godt, at jeg ikke er tyk på maven, men den er ikke tonet på samme måde som resten af kroppen, og det er nok også grunden til, at jeg har det bedst, når den er pakket ind.

Men i 2020 skal det være anderledes – jeg skal simpelthen i en bikini! Så derfor har jeg bestilt en personlig træner, så jeg kan blive strammet op og få en mere tonet mave og komme i bedre form.

Som danser er jeg vant til at være disciplineret, og jeg ved, hvad der skal til for at motivere mig.

For det første kan jeg ikke træne uden musik. Der fungerer bare ikke overhovedet. Nej, der skal være fuld smæk på. Jeg elsker, elsker, ELSKER høretelefonerne FreeBuds 3 fra Huawei fordi:

1: De har 4 timers batteritid OG 4 gange opladning i etuiet, så sandsynligheden for, at man står der med et sæt FreeBuds, der er løbet tør for strøm, er næsten ikkeeksisterende og så oplader de vildt hurtigt, så de kan i princippet nå at blive fuldt opladet, mens du står og klæder om/tager sko på, eller hvad du nu lige gør, inden du går igang.

2: Der er aktiv støjreduktion også kaldet ANC, som gør, at du kan nøjes med at høre din egen musik og ikke et mærkeligt remix, fordi du kan høre fitnesscentrets eget musik i baggrunden. Jeg har ikke brug for at høre “What is love”, mens jeg står og hører Justin Bieber!

3: De er trådløse! Der er ikke noget mere irriterende, end når man er nødt til at tage sine høretelefoner ud, fordi man skal bruge en eller anden maskine eller vægte etc., hvor det ikke lige passer, at du har en ledning dinglende. Men det problem slipper du altså for her.

På min træningsplayliste lige nu er der sangene:

  • My mothers daughter med Miley Cyrus
  • Highest in the room med Travis Scott
  • En Sang med Emil Stabil
  • SOS med Avicii
  • Bad Guy Billie Eilish
  • Dance Monkey med Tones and I

Og så har jeg brug for et spejl. Haha. Ja, jeg kan altså godt lide at se, hvad det egentlig er, jeg laver. Jeg synes, det er nemmere at huske at rette ryggen rigtigt, når jeg kan se mig selv.

Så ja, det var mit nytårsforsæt – vil du joine mig?!

 

Knus Christiane

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og