Sådan dækker du det perfekte julebord

ANNONCE for Tchibo

Julen er som bekendt hjerternes fest og indbyder til en masse god mad og hygge. Det er en perfekt anledning til at give den lidt mere gas, når der kommer gæster på besøg, med julepynt, julebag og ikke mindst et smukt julebord. Det kræver ikke alverden at dække et smukt julebord, så længe du bare har gjort dit forarbejde og forberedt dig.

Vælg et farvetema

Det kan være en idé at vælge at gå med et særligt farvetema, da man ellers hurtigt kan komme til at købe en masse forskellige ting, som ender med ikke at passe sammen og det kan nemt komme til at se rodet ud. Hold det i stedet til to farver – én til dug og én til pynt. Vi har valgt en smuk, blå bordløber fra Tchibo og guldpynt.

Dæk op på forhånd

Ved at dække op på forhånd, ved du præcis, hvordan bordet kommer til at tage sig ud, når dine gæster ligesom du sparer tid, som du kan bruge sammen med dine gæster i stedet for at dække bord, mens de er der. Samtidig får du også et overblik over, om du har alt det service, du skal bruge og du kan nå at købe nyt, hvis der er noget, du mangler.

Lys, lys og atter lys

Selv det kedeligste bord kan forvandles til det smukkeste julebord, hvis man har lys på bordet. Skab forskellige stemninger ved at bruge både stearinlys og LED lyskæder. Det vil få enhver i julestemning.

Giv den lige dét ekstra

Til jul og nytår har du for alvor anledning til at give den en ekstra skalle med borddækningen. Giv din dug nyt liv ved at bruge en bordløber, server dine retter på en etagère og hav vinene på bordet i en vinreol. Det tilfører din borddækning en eksklusivitet, der er Instagram værdi 😉

Grønt er godt

Ligesom lys betyder alverden for din borddækning, kan blomster og grønt også gøre det. Køb en buket, der passer til dit farvetema eller dekorer din bordløber med gran.

Køb det hele på én gang

I seks uger op til jul kører Tchibo seks forskellige juletemaer, som du kan lade dig inspirere af. Hver tirsdag til Tchibo Tirsdag afslører de ugens tema. Fra tirsdag den 3. december kan du købe alt til det perfekte julebord til en skarp pris og dermed få det hele overstået på én gang. Du kan også deltage i ChriChri’s adventskalender, hvor du også har mulighed for at vinde et komplet sæt til opdækningen af jule- og nytårsbordet.

Du deltager i konkurrencen her!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være