Team ChriChri

Få en unik chance for at være med i det næste ChriChri Magasin!

Team ChriChri er pt. i fuld gang med planlægningen af vores næste magasin og har i den forbindelse brug for din hjælp.

LÆS OGSÅ: My Daily Routine: Lina Rafn

Da det første ChriChri Magasin blev udgivet for 5 år siden, var det egentlig meningen, at der bare skulle udgives ét magasin om året, men efterspørgslen var så stor, at vi endte med at at udgive 2 numre årligt – et om foråret og et om efteråret. Nu er vi så nået til vores 11. udgivelse og der er ingen tvivl om, at vi aldrig var nået hertil uden jeres hjælp.

Derfor vil vi gerne sige et stort TAK til alle vores dejlige læsere <3 Og for at vise vores taknemmelighed har du nu mulighed for at være med i det næste ChriChri Magasin. Alt du skal gøre, er at lægge et billede på Instagram, hvor du tagger os og skriver #ChriChri11 – der er intet krav til billedet, andet end at det skal være et, du selv synes er godt og repræsenterer dig bedst muligt, så vil vi bringe det i det næste magasin.

Vi glæder os SÅ meget til at se alle jeres bidrag <3

Knus Christiane og Team ChriChri 

Psssst… Husk at du som abonnent på ChriChri Magasinet bliver en af de første til at modtage det næste magasin. Du bliver abonnent HER.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *