Få en unik chance for at være med i det næste ChriChri Magasin!

Team ChriChri er pt. i fuld gang med planlægningen af vores næste magasin og har i den forbindelse brug for din hjælp.

LÆS OGSÅ: My Daily Routine: Lina Rafn

Da det første ChriChri Magasin blev udgivet for 5 år siden, var det egentlig meningen, at der bare skulle udgives ét magasin om året, men efterspørgslen var så stor, at vi endte med at at udgive 2 numre årligt – et om foråret og et om efteråret. Nu er vi så nået til vores 11. udgivelse og der er ingen tvivl om, at vi aldrig var nået hertil uden jeres hjælp.

Derfor vil vi gerne sige et stort TAK til alle vores dejlige læsere <3 Og for at vise vores taknemmelighed har du nu mulighed for at være med i det næste ChriChri Magasin. Alt du skal gøre, er at lægge et billede på Instagram, hvor du tagger os og skriver #ChriChri11 – der er intet krav til billedet, andet end at det skal være et, du selv synes er godt og repræsenterer dig bedst muligt, så vil vi bringe det i det næste magasin.

Vi glæder os SÅ meget til at se alle jeres bidrag <3

Knus Christiane og Team ChriChri 

Psssst… Husk at du som abonnent på ChriChri Magasinet bliver en af de første til at modtage det næste magasin. Du bliver abonnent HER.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være